Къде в София няма да има вода на 22 май, сряда?

Причината са строително-ремонтни дейности
21 май 2024 10:52, Елка Василева
3
Къде в София няма да има вода на 22 май, сряда?
Снимка: "Софийска вода"

На 22 май (сряда) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. „Полигона“ се налага спиране на водоподаването от 00:30 до 04:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

ж.к. „Младост“ 1 – бул. „Цариградско шосе“/локално платно/ от бул. „Александър Малинов“ до 4-ти км, района между ул. „Димитър Моллов“, ул. „д-р Стоян Чомаков“ и бул. „Цариградско шосе“.
    кв. „Полигона“ - ул. „Михаил Тенев“, ул. „Боян Дамянов“, района между ул. „Ген. Йордан Венедиков“, ул. „Посланник Джеймс Пардю“, бул. „Асен Йорданов“, бул. „Цариградско шосе“, борса“ Къро“, София Тех Парк , Военно формирование – 48960.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: бул. „Цариградско шосе“ на кръстовището с ул. „Петър Протич“.

На 22 май (сряда) 2024 г. във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Дико Илиев“, ж.к. „Обеля“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

ул. „Акад. Дмитрий Лихачов“, ул. „Обелски път“, бул. „Ломско шосе“, ул. „Илия Геров“ и ул. 14.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. 106 № 3, пред ЧСОУ „Дружба“.

На 22 май (сряда) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Рилска обител“ до бл. 2, ж.к. „Левски“ В и Г се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района между:

ул. „Станислав Доспевски“, ул. „Поп Груйо“, ул. „Могилите“, бул. „Владимир Вазов“, фирма „Пътностроителна техника“ на ул. „Бесарабия“ №114.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Поручик Георги
Кюмюрджиев“ пред ОУ 199 „Св. Апостол Йоан Богослов“.

На 22 май (сряда) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Д-р Борис Вълчев“, кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

ул. „Д-р Борис Вълчев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Д-р Борис Вълчев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 1 Париж беше Париж допреди тълпите от Северна Африка да го залеят. Сега там "гостите" се изхождат където им падне. Пробвай да му направиш забележка, после ела тук да ни разкажеш как се е развила ситуацията.
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спокойно ползвайте околоблоковите пространства за големи и малки нужди. Све пак това е София , не е Париж :)))))))))))))) селяциии кога ще влезете в 20 век