Къде в София няма да има вода на 27 май, понеделник?

Причината са строително-ремонтни дейности
23 май 2024 14:08, Елка Василева
0
Къде в София няма да има вода на 27 май, понеделник?
Снимка: "Софийска вода"

На 27 май (понеделник) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Йосиф Щросмайер“, ж.к. „Света Троица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

ул. „Йосиф Щросмайер“ от ул. „Ген. Георги С. Тодоров“ до ул. „Кукуш“
сгради на „А1“, ф-ма „Сименс“ и 52 ДГ „Илинденче“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Пехчево“ на кръстовището с ул. „Йосиф Щросмайер“

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари