Глезят със собствен фитнес звездите на Spirit of Burgas

Организаторите готвят екстремни изживявания и за публиката
Обновена: 21 апр 2012 12:28 | 19 мар 2012 10:00,
0
Глезят със собствен фитнес звездите на Spirit of Burgas
Джонатан Дейвис ще може да вдига гирички в свободното време. Снимка: Reuters

Юбилейното пето издание на Spirit of Burgas обещава не само качествена музика, но и интересни преживявания за певци и публика.

Без да сме на 100% сигурни, но фестивала ще влезе в историята като първия, на който гост звездите ще имат възможност да поддържат тонуса си в специално изграден фитнес. Той ще бъде изграден в бекстейдж зоната и със сигурност ще предизвика интерес дали фронтменът на Korn Джонатан Дейвис ще замени бирата с някоя "лежанка".

Феновете, които ще присъстват на тридневната фиеста на бургаския плаж също ще могат да изпитат тавана на своя адреналин. Тази година ще станем свидетели на дебюта на Хип-хоп сцената, като около нея ще бъдат издигнати екстремни сцени, ще има и рампа за екстремно колоездене. Любителите на графитите също ще имат поле за изява, като идеята е около тази сцена да кипи т.нар. стрийт култура.

Разбира се, най-важно за посетителите са изпълнителите, които ще гостуват на Spirit of Burgas от 3 до 5 август.Засега е потвърден хедлайнерът в третата вечер - американските ню метъли Korn. Ясни са и водещите имена на Solar Dance сцената, която също за първи път ще бъде в рамките на морския фестивал. Това са звездите на електронната сцена Армин Ван Бюрен, Марк Найт и Ричи Хоутин. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари