Бирата на Spirit-а – само с карта

Първоначално трябва да се зареди с минимум 20 лева
9
Бирата на Spirit-а – само с карта
Снимка: Булфото, архив

Разплащането във фестивалната зона на Spirit of Burgas ще става само с фестивална карта, съобщиха от общината в морския град.

Картите са безконтактни и могат да бъдат зареждани, проверявани за наличност и да се възстановяват суми по тях по всяко време, както и до 1 час след приключване на фестивала на 9 август.

Картата ще е валидна само в рамките на фестивала и след това остава за клиента.

Основните пунктове за фестивални карти ще се намират веднага след зоната за проверка на билети, но такива ще има и във фестивалната зона на плажа. При получаването на фестивалната карта се заплаща 1 лев такса за обслужване. При зареждане на същата карта не се дължи такса.

Минималната сума за първоначално зареждане е 20 лева, а максималната е 200 лева. При допълнителните зареждания няма ограничение за сумата. При всяко зареждане на пари, клиентът получава касова бележка за сумата на заредените в картата пари и общото салдо в момента.

Бележката следва да се пази, защото съдържа номера на картата и в случай на проблем с чипа, парите може да се прехвърлят в нова карта. Една и съща карта може да бъде използвана от няколко човека.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Spirit of Burgas
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плюс е и че се намаляват кражбите, не е нужно да носиш истински пари в себе си, няма шанс да си загубиш дебитната карта...Определяш си сумата дето ще изпиеш и не носиш нито кеш, нито други карти. Удобно е и е по-безопасно.Крадците не могат да гепят 20-30 такива карти, щото после като отидат на гишето да ги кешират охраната доста бързо ще им направи проблем.
6
2
 
35
 
! Отговори
dp преди 8 години
Очевидно е поредната измама, какво пречи хората да плащат просто с мастър кард или каквато там имат. Така няма как да контролират колко им се взима, и да видят, че са ги обрали с оплакваниятаосвен при арменския поп няма къде другаде да идат.
5
3
 
38
 
! Отговори
bla bla преди 8 години
То много неща са като по целия свят. Само че тука ни пържат на макс. Нали вече написах със заредени 30 лева купих 1 голяма водка и 2 бири след което при повторен опит да си купя нещо ония ми вика ми тя тая карта е празна... Е как така празна бе купил съм 1 водка и 2 бири отговора беше не знам.
4
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименПо цял свят е така приятелю. Идеята е да се улеснят и служителите по баровете, защото когато ти се наредят 10000 човека с по 20 лв всеки, познай как се връща на всеки, как се търсят дребни и т.н. Така че ... хубаво е да се мисли и тогава да се пише :)
3
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-тъпата система, която някога е съществувала с оправданието, че предпазва от злоупотреби с пари. Тя злоупотребата се случва чрез самата карта. Колко пъти съм си тръгвал от парти с 2-4-5 лв. остатък, за да ги потърся трябва да се наредя на хилядната опашка, на която вече съм се наредил веднъж за издаване, после за презареждане и т.н. Половината събитие минава в чакане по тия опашки, а къде отиват после останалите пари? Колко удобно, а? :)
2
5
 
40
 
! Отговори
емо преди 8 години
тъпо
1
4
 
38
 
! Отговори
бла бла преди 8 години
И к'во правиме 100% ще бъде обслужването ще бъде от банка ДСК както и на Solar christmas....Другото е, че като си дам карата на бармана и като ме изпържи и ми дръпне от картата пари за 2 бири вместо за една к'во правиме. Колко удобно, за да не може да си следиш точно парите. Мен лично на Solar Christmas при заредени 30 лева купих една голяма водка и две бири. На следващото ми редене бармана ми вика няма пари в картата.