Красимир Цолов от списание Club F1 е победител в DUNLOP KARTING CUP

Над 90 журналисти се състезаваха в първата от трите серии
26 юни 2006 12:10, Христина Машкова
Красимир Цолов от списание Club F1 е победител в DUNLOP KARTING CUP
Отборът на Студио Варийски спечели надпреварата в първата серия. На второ място в отборното класиране е тимът на списание Club F1, а на трето – Street Force
Отборът на Студио Варийски спечели надпреварата в първата серия на DUNLOP KARTING CUP 2006. На второ място в отборното класиране е тимът на списание Club F1, а на трето – Street Force.

Най-бързият състезател беше Красимир Цолов от списание Club F1 и грабна голямата награда – комплект автомобилни гуми Dunlop. Чавдар Варийски, и Илиан Димитров от Студио Варийски се класираха съответно на второ и трето място в индивидуалното класиране. Участниците в състезанието получиха и още много награди от Dunlop и Foster’s.

Над 90 журналисти се състезаваха в първата от трите серии на DUNLOP KARTING CUP 2006 днес в София на писта “Дунев мотор спорт”.

Състезанието за журналисти и известни личности DUNLOP KARTING CUP 2006 се провежда за пета поредна година. Следващите две серии ще се проведат във Варна и Пловдив, като датите ще бъдат допълнително обявени. Организатор на “DUNLOP KARTING CUP 2006” е Media Team, а сред медийните партньори бяха Dnes.bg и Gol.bg.

За участие в отборното класиране, предварително всяка организация обяви тримата души, които ще я представят. За класирането се събираха времената от най-бързите обиколки от цялото състезание и на тримата съотборници. Отбори съставени от участници от различни организации, обаче не могат да участват в отборното класиране.


Спонсорирано съдържание