Николай Димитров е победител във втората серия на DUNLOP KARTING CUP

Втората от трите серии на DUNLOP KARTING CUP 2006 се състоя днес във Варна на писта “Варна”
19 юли 2006 17:48,
Николай Димитров е победител във втората серия на DUNLOP KARTING CUP
Николай Димитров от списание Club F1
Отборът на списание Club F1 спечели надпреварата във втората серия на DUNLOP KARTING CUP 2006. Най-бързият състезател беше Николай Димитров от списание Club F1 и грабна голямата награда – комплект автомобилни гуми Dunlop.
 
Красимир Цолов от списание Club F1 и Житомир Пенаков от вестник „7 дни спорт” се класираха съответно на второ и трето място в индивидуалното класиране. Участниците в състезанието получиха и още много награди от Dunlop и Foster’s и Tesy.

Втората от трите серии на DUNLOP KARTING CUP 2006 се състоя днес във Варна на писта “Варна”. Състезанието за журналисти и известни личности DUNLOP KARTING CUP 2006 се провежда за пета поредна година.
 
Следващата серия ще бъде в Пловдив през септември. Организатор на “DUNLOP KARTING CUP 2006” е Media Team, а медиен партньор на събитието са Dnes.bg и Gol.bg.

За участие в отборното класиране, предварително всяка организация обяви тримата души, които ще я представят. За класирането се събираха времената от най-бързите обиколки от цялото състезание и на тримата съотборници. Отбори съставени от участници от различни организации обаче не могат да участват в отборното класиране.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание