Берба и Тотнъм с “Карлинг къп”

На финала за Купата на Англия отборът му победи Челси с 2:1
25 фев 2008 09:53,
6
Берба и Тотнъм с “Карлинг къп”
Снимка: БГНЕС

Тотнъм спечели първи трофей от 1999 година след като победи Челси с 2:1 във финала за “Карлинг къп”. Точно
оттогава обаче датира и единствената купа, която Димитър Бербатов бе спечелил в кариерата си.

С екипа на ЦСКА българинът вдигна Купата на България след победа над Литекс с 1:0, въпреки че двубоят завинаги ще остане в историята като един от най-съмнителните по родните терени.

Лондончани могат да спечелят и още един трофей, тъй като продължават на 1/8финалите и в турнира за купата на УЕФА, където треньорът Хуанде Рамос е специалист.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
BG преди 16 години
Кой завижда бе!1 грам да имаш понятие от футбол, ще видиш що за е Бербата - единствения футболист излязъл от школата на ЦСКА, от който нищо не става...Вземи Стоичков, Пенев, Стилян, Мартин и още много футболисти, минали през школата на ЦСКА, които се доказаха и доказват като играчи с характер и сърце и които са признати и егитката на ЦСКА, която никога не греши - и за тези които са забравили нека припомня - Бербо още на времето бе освиркан от феновете на цесека, а те са най-верния барометър за това дали от един футболист става нещо или не...И за какво да се радвам на футболна издънка като Бербо, при положение че се затичва по топката, само когато рита за чужд клуб, който му дава милиони за всеки изтичан метър, а когато облече националната фанелка се превръща в статуя...П.П.Понеже съм възпитан и учтив - няма да обиждам тези които ме обиждат, но понеже мразя и да съм задължен на някого, предварително ще кажа на всеки който ме е препсувал, или ще ме препсува!П.П.П.Лек ден и успешна работа:)
4
0
 
1
 
! Отговори
berbo fenka преди 16 години
Абе, оди се пери, ***...Гати завистливото племе сме това българите. Вместо да ти е гот, че в отбора на Тотнъм има българин- ти го обиждаш. Я се скрий , комплексар такъв!!!!!!!!
3
0
 
1
 
! Отговори
BG преди 16 години
Бербо е гола вода - това не е футболист а пу_ка, която тича само за пари...
2
0
 
1
 
! Отговори
pav преди 16 години
Тотнъм спечели първи трофей от 1999 година след като победи Челси с 2:1 във финала за Карлинг къп. Точнооттогава обаче датира и единствената купа, която Димитър Бербатов бе спечелил в кариерата си. С екипа на ЦСКА българинът вдигна Купата на България след победа над Литекс с 1:0, въпреки че двубоят завинаги ще остане в историята като един от най-съмнителните по родните терени. Лондончани могат да спечелят и още един трофей, тъй като продължават на 1/8финалите и в турнира за купата на УЕФА, където треньорът Хуанде Рамос е специалист.Вижте още
1
0
 
1
 
! Отговори
? преди 16 години
Nqma da postavqte takav dobar fotbolist v jenski rot.Edna jena nemoje da proslavi bulgariqkato nego.

Спонсорирани публикации