Левски шитна Хичо на Осасуна за 2 мил. евро

Испанският елитен клуб купи Николай Димитров, а трансферът ще бъде обявен в близките дни
13 юни 2008 10:22,
6
Левски шитна Хичо на Осасуна за 2 мил. евро
Снимка: БГНЕС

След Валери Домовчийски, Левски продаде още един от юношите си. Испанският елитен клуб Осасуна купи наложения от Станимир Стоилов младок Николай Димитров, а трансферът ще бъде обявен официално в близките дни.

По сделката се работи от близо два месеца. Тогава спортният директор на баския клуб Хуан Хосе Лоренсо заяви, че ако Осасуна се спаси в Примера, Димитров ще бъде първия привлечен футболист.

Финансовите параметри на трансфера са около 2 милиона евро. Домовчийски бе продаден на Херта за 1 650 000 евро.

Вижте още
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
боби преди 15 години
Интерсно държавата прави пълна проверка на ЦСКА,а няма такава в подуене.И то при положение,че нагло се лъжа за трансферните суми.Как така от херта обявиха че Домовчийски е купен за 1 милион евро,а от подуене добавиха още 650 хиляди.Така ще се окаже и при този трансфер.утре испанците ще кажат че са дали 1 милион,а бай *** обяви 2 милиона.Но май само ЦСКА ще трябва да се закрива и да се позволи на отбора на всички власти да става за смях в Европа и да му лепват прозвището-евроидиотите.
4
0
 
0
 
! Отговори
CSKA_fen преди 15 години
Ами какво да кажа евала...Оправя си положението момчето от тези 2 000 000 той си взима процент и го боли...Осасуна, Осасуна 30 000 евро месечна заплата (примерно) нека му е лошо направо си е за завиждане...Жив и здрав да е, играл съм срещу него (като юноши) и просто голям талант е наистина :)
3
0
 
0
 
! Отговори
Тим преди 15 години
К'во стана ,бе Хичо?Арсенал нали се скъсаха да те искат!Голяма новина беше около нова година! Новито попълнение на Арсенал...супер Левски ,незнам к'во! Само плямпате ***!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Алоу, кога Домовчийски стана юноша на Левски бе журналиститееее?
1
0
 
0
 
! Отговори
zzzzzz преди 15 години
Като претендирате че сте сериозна медия не ползвайте такива заглавия

Спонсорирани публикации