Гриша Ганчев уволни Ангел Бончев

Трифон Попов заема мястото на похитения досегашен президент на "Литекс"
16 юли 2008 08:38,
49
Гриша Ганчев уволни Ангел Бончев
Снимка: БГНЕС

На извънредно заседание ръководството на "Литекс" смени досегашния президент Ангел Бончев.

На негово място собственикът Гриша Ганчев предложи Трифон Попов, който от години работи в "Литекс Комерс" и е управител на няколко дъщерни фирми - "Литекс Магазин", "Вароша Инвест" и "Натурал Трейдинг".

От ръководството на "Литекс" отказват всякакви подробности и информации за рокадите в тима.

Ангел Бончев беше отвлечен на 21 срещу 22 май.

След близо двумесечен плен в полунощ на 10 юли патрул на полицията го откри в столичния квартал Княжево, без документи за самоличност и в безпомощно състояние.

По-късно стана ясно, че при предаването на откупа и освобождаването на Бончев е била отвлечена съпругата му Камелия.

По непотвърдена информация това е станало, след като похитителите забелязали, че тя е следена от полиция.

Бончев е настанен за лечение във ВМА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 15 години
Страшен отговор! Направо го уби!:)))))))))
27
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"Човек доказва само това в което не е сигурен"Стайнбек
26
0
 
0
 
! Отговори
Ловеч преди 15 години
Аз се храня сама, не съм като теб цял да зяпам по форумите и да се чудя кого да захапя. Поживяли сме и ние в София, около 11 години, сега по-богатите живеем на село! От мен го запомни и в цял свят е така. То и на тебе ти се иска, ама си се сврял в разпадащата се панелка, а аз се ширя в къща на 2 етажа и се кефя. А ти оплаквай по форумите жалката си софиянска съдба.И да ти кажа честно имам бизнес с хората от снимката и съм си ОК, а ти си собственик на един комп. сглабян в лодката по пътя от Китай до България и гледаш по 24 часа в денонощие да го действаш, че да му избиеш парите.Човече пожелавам ти да си жив и здрав, че да можеш да си купиш БМВ, ама няма да е в тоя живот, като ти виждам простотията.В този живот ще трябва да се задоволяваш с това да драскаш простотии по форума и да се возиш на трамвай 14.Извинявай, че Литекс къде ви хване ви бие като маче у дувар и това явно ви изнервя, че то като гледам не само Литекс, а и Каварна ще ви смачкат.Айде отивай да си пържиш яйца, че стана обяд, сложи им и чесън и се насъскай едно хубаво, ДРУГАРЮ ГРАЖДАНИН по джапанки.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Може и да дава работа, но цялото това поколение на около 40 годишните в момента борчета, как според вас направиха толкова пари ? С труд и талант ли ? Всички са омазани до ушите в мрътотия, но идва ново поколение хищници, по-млади, по-умни.
24
0
 
0
 
! Отговори
Мария преди 15 години
Я сега да видим кой е столичанин... И Язе си мислех, че съм столичанка , но уви - баба и дядо са от село... хопааааааа то май всички идваме от там.
23
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
добре ,че ви нямаме "мецената"
22
0
 
0
 
! Отговори
много се засягаме... преди 15 години
"Селендури"?,ама и вашия с,които се биете в гърдите,че ви храни е от СЕЛО-Микре,но и той се подвизава в София,а и много от вас гледат с четири очи да хванат пътя и да се спасят от този "меценат".
21
0
 
0
 
! Отговори
Мани-мани преди 15 години
Номер 19 не се ядосвайте на хора, които със сигурност НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ в своя смешен живот ,пък камоли да е дал 1 заплата на някой човечец... Лесно е да се намират кусури и да се злослови , другото е трудно - съчувствието, ама кво да се прави *** народ , завистливо племе ... Хубаво е да има хора като г-н Ганчев, които да дава работа на хората - нищо , че ругаят по негов адрес , а доста хора храни той.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Еми браво на вас - щом сте се оставили цял град на една мутра да ви храни и командва!
19
0
 
0
 
! Отговори
Ловеч преди 15 години
То към кого ли и се обръщам в София, май трябваше да напиша, ЕЙ ***. Защото те *** са вече в София! Та ей, селяци, кой Ви дава право да пишете за хорските съдби по форумите? Нямате ли си друга работа? Когато град Ловеч го е имало на картата като Алтън Ловеч, Вие сте били едно мръсно и вмирисано село, такова сте си и останали, меджу другото.Ако искате да знаете, робите на Гриша Ганчев са в София.Що се отнася до града Ловеч, той е меценат човека и освен това храни половината град в момента.А Вие е ясно що за некадърна стока сте, след като не можахте 6 дена да загреете, че щом човека е Ангел Бончев Аврамов, съпругата му няма как да е Камелия Бончева.Пожелавам Ви приятен ден!
18
0
 
0
 
! Отговори
Kaspyr преди 15 години
Tikvenici
17
0
 
0
 
! Отговори
До 13 номер преди 15 години
Ти първо се научи да пишеш , че си много зле така като гледам ...
16
0
 
0
 
! Отговори
ANONIMEN преди 15 години
Само да те светна,тикво,пише се ПРОВИНЦИАЛЕН
15
0
 
0
 
! Отговори
Grishata преди 15 години
Abe mai toya "prezident" shte da e porachal taya nakazatelna akcia....
14
0
 
0
 
! Отговори
Irina преди 15 години
ЕЕЕЕЕЕ ама и вие сте големи ГАДОВЕ. Не мислите , че все пак някой трябва да има на този пост и като г-н Бончев е в несъстояние да управлява - естествено е , че ще го сменят. Ама какво да обяснявам на хора , които и 1 гънчица в главата нямат и все си дрънкат там някви си техни измишльотини или по точно чули нещо и те и лаят. Хора , българи, убедена съм вече , че в България е пълно със злонамерени и нещастни хора като самите вас. Как може да сте толкоз повърностни... ???? Те си знаят - ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ и недейте да злословите!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Абе провенциалисти се опънаха на софийските акули и почнаха да ги тормозят.Във футбола Литекс разби монопола на ЦСКА и Левски и единствен от провенциалните отбори можа да им се опъва в по-дългосрочен план.В бизнеса сигурно също имат много фирми и интереси,които са конкурентни на софийските фирми.Тези отвличания не са само за пари.Наред с това че взимат откуп,който е мижав в сравнение с парите с които разполагат тези хора,вероятно се цели и сплашване за отказване в други бизнес интереси.
12
0
 
0
 
! Отговори
човек преди 15 години
Гриша Ганчев се самозабрави.Има си град-Ловеч да си живее и да спре да се бърка в живота на другите.Искам да питам защо не сменят името на Ловеч с "Гришаганчево"-всеки си има я вила,я кола,я нещо друго,а той/Гриша Ганчев/ си има град и роби.
11
0
 
0
 
! Отговори
МИТЬО УШИТЕ преди 15 години
ЯЯЯ, КАКВИ УБАВЦИ СА ТИЯ ДВАМАТА - ЕДИНИЯТ МАЙ ВЕЧЕ НЕ Е ТОЛКОВА ДЕ, А ДРУГИЯТ МИСЛЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ КЪЩИЧКИ ЗА ПТИЧЕТА В ЗАТВОРА ...
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ами, номер 8, някой адекватен по- добре ще управлява едно търговско дружество, не мислиш ли такъв?
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма ли кой да застреля и тоя ухилен

Спонсорирани публикации