Жребият за УЕФА - добър за сините, кошмарен за оранжевите

Жилина - Левски, Литекс - Астън Вила и Черно море - Щутгарт за УЕФА
29 авг 2008 14:55, Красимир Ангелов
25
Жребият за УЕФА - добър за сините, кошмарен за оранжевите
Снимка: БГНЕС

Левски ще играе със словашкия Жилина в първия редовен кръг на купата на УЕФА, отреди тегленият днес жребий в централата на Европейската футболна федерация в Нион.

"Сините" ще гостуват в Словакия в първия мач на 18 септември, а реваншът на стадион "Георги Аспарухов" в София е на 2 октомври.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
asas преди 15 години
Като някой не си върши работата го понижават или уволняват!Не знам защо обаче се почва от треньора винаги като се вижда с просто око,че в отбора има некадърници.Най накрая кога ще им намалите парите на тия бре нека да взимат заплати като българите-нали са отбора на народа.Пуснете ги с заплата 500лв и ще видите как ще почнат да играят,ако ли не прав им път...Все пак успех!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Май ще ги ужилят пак ххахаха
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а нема страшно, и от тия ще паднат, нали нямат футболисти :) Оня с отрязаните пръсти бил виновен ? Ти луд ли си бе ? Кой треньор има интерес да си продаде най-добрите играчи ? Как ме е яд, ЦСКА щяха да преставят България доста по-достойно. Сега БАТЕ Борисов са редом до Ювентус и Реал Мадрид, и са със 7 милиона по-богати !!!!!!! Там можеха да са лекетата от лфски............
1
0
 
0
 
! Отговори
Илиян преди 15 години
Говедата този път май ще продължат. Втори подобен резил ще ми направи добро настроението поне до нова година. *** платете си тока

Спонсорирани публикации