Каратанчева става казахстанка

19-годишната ни тенисистка ще получава по 65 000 долара на сезон и бонуси за определени резултати
9 яну 2009 18:34,
176
Каратанчева става казахстанка
Снимка: БГНЕС

Сесил Каратанчева реши да се състезава за Казахстан, най-вече поради финансови причини, обяви нейният баща Радослав Каратанчев.

19-годишната ни състезателка, която отпадна от турнира в Бризбейн през тази семдица, ще получава по 65 000 долара на сезон от казахстанската федерация.

Тенисистката ще получава допълнителни бонуси при постигането на определени резултати.

Каратанчева се завърна в тениса в началото на миналата година, след като изтърпя наказание от две години за употреба на допинг.

Тя има и да връща пари на WTA, тъй като женската тенис асоциация отнема приходите от турнири на тенисистка, хваната да използва забранени стимуланти. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
абе не съм чувал на Навратилова държавата да и плаща за да играеголемите тенисисти печелят от СПЕЧЕЛЕНИ ТУРНИРИ, реклами и прочиеНЕ ОТ ЗАПЛАТИобаче лакомията си е лакомияако утре дай боже казвам щот все пак е българкаСъсел вземе че спечели едни 100 000 $и Казахтан и кажа от тях ше вземеш половинатаведнага си мисля чеще искат промяна на гражданството:)
74
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
И Ствиски играе за ВГ и кво лошо?
73
0
 
1
 
! Отговори
Yonex преди 15 години
Това е още едно потвърждение, че сме *** държава. А тия дето злобеят не мога да ги разбера - какво им пречи да имаме една добра тенисистка.
72
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Мдааа....Време беше щом сами не можахме да си изхвърлим ***, братски Казакстан да ни помогне за това.Благодарим ви братя казакстанци.Време беше някой да помогне:))))
71
0
 
1
 
! Отговори
dantess преди 15 години
DA JIVEE RUSSIA!
70
0
 
1
 
! Отговори
E tam edno balgarche преди 15 години
s teb sum! BULGARIA N1
69
0
 
1
 
! Отговори
repsimia преди 15 години
осъ6тествява болните амбиции на ненаситния за пари баща,видя се че е без вазпитание,но добре я е научил да лъже като я хванаха нали каза че е била бременна докато установят за допинга,мислят хората за балаци,та и сега се правят на велики,но вече не са и всички разбраха че до тук и беше с постиженията,а тате може да се показва и да дрънка по всички телевизии, но се разбра че не е нищо друго освен един нещастен мухлю закъсал за пари който предлага *** парче СЕСИЛ,дето като си отвори устата и ти се доповдига че е куха лейка
68
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Стоичков си е *** необразован и ще си остане такъв. Сесил нека си играе за който си иска и за който я оценява, дай боже догодина по-добра оферта ..младите таланти тряаа се оценяват !
67
0
 
1
 
! Отговори
b0rislav преди 15 години
Патриотизмът е инструмент на политиците.В такава скапана и обрана като бостан държава живеем, че едно от най-патриотичните неща, което може да направи един български спортист е да не стиска никога ръката на българския зад|ник - политик - като се почне от Гоце и се стигне до който се сетите - всички са крадци и откачалки.Може би в България е патриотично да гласуваме за споменатите субекти, за да може да си докрадат и за внуците, понеже те децата вече си ги уредиха!Ами много добре е направило момичето. В края на краищата никой не мисли за бъдещещто й. Няма да получи държавна пенсия за това, че си е съсипала кариерата за кефа на повечето комплексирани и непостигнали в живота нищо българи. И аз да съм на нейно място - не за Казахстан, ами за Афганистан ще се състезавам. След като родната ти държава нищо не ти е дала, трябва да си най-големия будала (или казано на съвременен език - патриот) за да си съсипеш таланта, защото нямаш пари да тренираш и да ходиш по състезания.Айде злобейте сега смотани бай ***! :)
66
0
 
1
 
! Отговори
sss преди 15 години
55 ти много хитър го раздаваш....Бербатов,Рони,Бекъм играят в тези държави,а не за тях.има бая разлика не мислиш ли?А тая ако беше добра колкото я хвалеха в началото нямаше нужда да ходи някъде другаде да играе.
65
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
мноо бъркаш брат ...*** си остава тука. щото никой никъде не го иска ...
64
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Утре от Афганистан ще и предложат 65 550 и те ще се навие!
63
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Поправка: искат да играе за "тях"
62
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Браво на Казахстан, че са оценили момичето и искат тя да играе за нас. Срам за България, че се подиграва със спортистите си. За справка гледайте филма на БТВ за условията в българските спортни бази и тогава коментирайте защо спортистите ни избират да играят за други държави.
61
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Абре 55-тикакви са тези велики глупости които си написал: """""БЕРБАТОВ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЗА АНГЛИЯ!РОНАЛДИНЬО МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЗА ИТАЛИЯ!БЕКЪМ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЗА САЩ!"""""Кога Бербатов е играл за Англия.До колкото знам все още играе за Българския национален отбор а не за обединеното кралство.Нещо бъркаш братле...ама нищо, ще пораснеш,ще поумнееш и ще се опраявиш.Айде със здраве и време е вече *** сам да си ходи от родината.
60
0
 
1
 
! Отговори
асен преди 15 години
Ей, злобари! Ще се състезава, за когото си иска бе! *** дребнодуши!
59
0
 
1
 
! Отговори
damata преди 15 години
Ами прав й път.Тя и без това тук нищо не направи.
58
0
 
1
 
! Отговори
тралала преди 15 години
Малко по малко *** сам ще избяга, както тази никаквица тука.Тя се продаде за някакви пари, утре ще смени и религията. След време никой няма да я говори. Имаме си по добри тенисистки от тази и наркоманка, само знае да иска и в същото време не дава нищо!!!! останете си със здраве.
57
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Преди мен 54 написа """"ВРЕМЕ Е НЕКОИ ДА ИЗХВЬЛИ ***""" Моля Ви се,няма нужда.*** САМ СИ ЗАМИНАВА(справка-статията по горе).А за тази малката няма да се говори дълго.Повярвайте ми и помнете,че има господ и дребните душици рано или късно си получават заслуженото.
56
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
vii ste mn zle tq 6te se sastezava za kazhstan no tova ne i pre4i da idva v bg prosto pobedite i 6te sa na imeto na kazahstan