Бербо - издънка №2 на Острова

Британският "Дейли Мейл" с класация за най-големите футболни издънки, първи е Робиньо
27 мар 2009 14:45,
39
Бербо -  издънка №2 на Острова
Снимка: БГНЕС

Още преди края на сезона във Висшата лига британският "Дейли Мейл" започна да си прави сметки кои са най-големите издънки на Острова и изненадващо на втора позиция се появи капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов.

Медиата провела допитване до десет от собствените си журналисти и според тях провал номер едно във Висшата лига е бразилският ас на Манчестър Сити Робиньо.

Интересно е обаче, че сред мненията на репортерите има доста противоречия, като някои пък са сложили плеймейкърът на "гражданите" сред 11-те най-силни футболисти.

Против Бербатов е гласувал Джон Едуардс, определяйки българина като "неустоим една минута, невидим 89". Без да обяснява, своя вот против капитана на "лъвовете" е дал и Нийл Моксли.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пише си "Дейли Мейл" глупости. Това журналисти ли са? В България журналистите разбират от футбол. Сега като го изберат за н-ти път футболист на годината ще разберат що е бг журналист.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tova sa pulni gluposti. Igrae si igrata i ako suotbornicite mu ne go izoliraha tolkova mnogo ve4e 6te6e da e s pone 20 gola. Tova e a 4e angli4anite ni mrazqt i ni mislqt za vtora ruka hora nqma smisul da govorim. Za men se spravq 4udesno dosega.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо намесваш Левски и ЦСКА в този "спор"... Барби не е ваша юноша, така че. Познавам доста фенове на ЦСКа, които също не са доволни от представянето му. Да махнем сини и червени очила и да гледаме обективно... Мисля е по-добре така, отколкото да се спори на тема...само с пристария към даден клуб. Дано си ме разбрал!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до 16-ти,Мойто момче, ти познаваш ли качествен централен нападател в света който да не е тартор, лидер или силен характер??? Аз не знам такъв, няма как да си мишка и да искаш да си силен при напечени ситуации и да вкарваш. Ако си играл футбол, това трябва да ти е много добрие известно. Барби е пълна мишка, а така както го описа че можел да играе, когато всички други около него не се дънят, вервай ми и аз мога. Всеки посредствен футболист тип Флечър, Парк, О'Шей и т.н. не му личи колко е зле, като играе с Рууни, Роналдо, Скоулс, Гигс, Фърдинанд, Видич, Евра, Тевез когато са в топ форма. Да си фигурант на терена е най-лесно.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
дай Боже от всеки българин да стане такава издънка :) Бербатов е класен футболист, но не е тартор. С други думи, той може перфектно да допълни един отбор, но не е футболист тип тартор като Стоичков, Рууни или Роналдо, Кантона и т.н футболисти които повличат с хъса си за игра целия отбор. Това означава, че Бербатов може да блести само когато целия отбор не прави издънки.
13
0
 
0
 
! Отговори
anonimus преди 15 години
...Верно е малко слаб напоследък, но дайте му шанс хора, защитете го. Нали е българче, да бъдем по-добри! (: Да се държим като един народ!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Завистта говедарска няма край...
11
0
 
0
 
! Отговори
Lamb of God преди 15 години
Бе айде стига сте ни занимавали с тая кокона!
10
0
 
0
 
! Отговори
kilimyavkata преди 15 години
те не плюят - те казват истината
9
0
 
0
 
! Отговори
6 преди 15 години
От негово време насам английските журналисти правят всичко възможно да плюят България на всички нива.Та и тези от Дейли Мейл. ***.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само ми е чудно що е втори, като първото място най му приляга. А призива за заиграе най-накрая със сърце ми е много смешен, защото харатерното за Барби е неговата безхарактерност, така че в голям отбор и в голям мач него не го търси. Или ако искаш да го видиш си вади лупата и чекай некой общ план от камерите на стадиона.
7
0
 
0
 
! Отговори
ian преди 15 години
нали врачката от Англия му е предсказала че другият сезон ще е по добър за него какво очакват тия на острова от него ми не вземат да идат и те при тая врачка и да престанат да го обиждат,,,,
6
0
 
0
 
! Отговори
niko преди 15 години
ама той от известно време летеше а не стъпваше на земята каточели кой знае какво ли естанало като отиде Ман.Юн.,сега вече нека малко да сеприземи ,че да не четем и слушаме само за него каточели е национален герой
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
1 е прав.Митку да вземеш да бягаш малко,че на фона на Роналдо си като инвалид,бягане му е майката,биеш на очи!!!
4
0
 
0
 
! Отговори
petu4no преди 15 години
Bezsporno Berbo e mnogo klasen futbolist, no e istina,4e vse o6te mu trqbva mnogo za da bude straxoten futbolist! Fakt e,4e toi naistina ima 10-15 silni minuti na ma4, a drugoto vreme e nevidim! Dano se posuvzeme i da po4ne da igrae sus surze i opravdae parite,za koito e kupen.
3
0
 
0
 
! Отговори
ivanina-j преди 15 години
Думите от м.р. ед. ч. се членуват с пълен член когато са подлог или поясняват ***. Справка - учебника по български език за четвърти клас. Къде сте учили бе,господа журналисти? Или куцо, кьораво и сакато хукна да се изявява по медиите?
2
0
 
0
 
! Отговори
напушеният журналист преди 15 години
не може да бъде!!
1
0
 
0
 
! Отговори
Дъждоливец преди 15 години
Мите,Мите, взеха те хората да вкарваш голове, да носиш победи,да вдигаш публиката на крака , а то какво стана ???? Голове,колкото без хич,някой друг пас и това е. Намръщен си като дете на което са взели сладоледа или близалката,едвам ходиш по терена като чели играеш в махалата ,мърмориш като поп ,поне не се оплакваш като вдовица за ...............Ако така продължаваш , ще те видим по българските ,турските или чеченските терени..Айде хващаи се у ръце както казва народа