Дел Боске остава Торес резерва срещу Германия

Ла Фурия" ще играе в схема 4-5-1 срещу Маншафта
17
Дел Боске остава Торес резерва срещу Германия
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Националният селекционер на Испания Висенте Дел Боске планира да остави звездата Фернандо Торес на резервната скамейка за предстоящия полуфинал срещу Германия, тръбят испанските медии.

Нападателят досега започваше като титуляр във всеки един от мачовете на "Ла Фурия" от световното първенство, но въпреки това не успя да отбележи нито един гол и показа с играта си, че не се намира в най-добрата си форма.

Затова Дел Боске обмисля да използва схема 4-5-1 в мача срещу немците, като в предни позиции ще бъде само голмайсторът на отбора Давид Вия.

Очаква се вместо Торес в състава да се появи още един полузащитник. По всяка вероятност треньорът ще избира между Сеск Фабрегас и Давид Силва.

Вижте още новини около Световното първенство

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Фернандо Торес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
misho преди 13 години
Я вижте това: velofan каза"Дел Боске ще направи най-добре, да не вади изобщо отбора срещу Германия.Да каже, че повечето са болни от грип (в ЮАР сега е зима),ще загубят служебно с 3:0 и ще се спасят от РЕЗИЛА,който ги чака под формата на ГОЛЯМ НЕМСКИ БОТУШ в ***... "а сега се смейте, ама мно-о-о-о-о-го:ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха...
16
1
 
2
 
! Отговори
ивкон преди 13 години
тия, които плюят торес, гледали ли са негови мачове извън световното, че много знаятв момента сити и челси, че и барса ще се избият за него, независимо от слабото му световноаман от разбирачи
15
1
 
0
 
! Отговори
до маншафт преди 13 години
айн цу цвайн цу дрън шлагер от USA 94
14
1
 
0
 
! Отговори
nylonic преди 13 години
ако те хвана тебе ще смачкам ама гледай по-добре кой мачка на *** тестото в момента
13
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Deutchland ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !ХАйде немцитеееееееееееее! След седмица празниците са в Берлин.Wilkomen
12
2
 
3
 
! Отговори
tores преди 13 години
tui ispaniyata shi gi dere yakoo. ama boi da vidish
11
0
 
4
 
! Отговори
misho преди 13 години
"Дел Боске оставА Торес резерва срещу Германия" - е как може такова неграмотно заглавие!
10
5
 
6
 
! Отговори
HA преди 13 години
Germaniq e AUT kakto vinagi. Auf widersehen,kopfs.
9
5
 
4
 
! Отговори
D преди 13 години
германците ще бият, при това имат много стабилна защита и не биха пуснали гол, а с тия бързи контри имат голям успех.
8
8
 
4
 
! Отговори
velofan преди 13 години
Дел Боске ще направи най-добре, да не вади изобщо отбора срещу Германия.Да каже, че повечето са болни от грип (в ЮАР сега е зима),ще загубят служебно с 3:0 и ще се спасят от РЕЗИЛА,който ги чака под формата на ГОЛЯМ НЕМСКИ БОТУШ в ***...
7
3
 
10
 
! Отговори
abc преди 13 години
Торес ми напомня Любо Пенев, стои пред вратата, с топка и .... не знае какво и как да направи. Прехвалена работа е Ел Ниньо.
6
9
 
14
 
! Отговори
Пешо Ноктюрното преди 13 години
Торес върви с мощни крачки по стъпките на Бербатов.Толкова е неадекватен последните месеци , че да се чуди човек .По- бездарна игра на нападател отдавна не бях гледал.
5
18
 
8
 
! Отговори
Аувидерзен преди 13 години
Я-я-я -- дас фантастик! Стиа сте фаворизирали иберийските *** - те по манталитет са като нас - нещо все не им стига...при положение ,че това е 1-ят им полуфинал на световно.....немската машина почти през първенство са на тази фаза така че...Германия - Холяндия е финала ,а оранжевите гейове може и да бият...
4
10
 
12
 
! Отговори
немец преди 13 години
Аз съм за дойчовците, ама здравия разум подсказва, че ще падат... Реалистично е холандци и испанци да се борят за 1-во и 2-ро място, а немците на 3-то (като предишното първенство). Както казах, ще се изкефя много ако немците бият, но не се надявам много. Мюлер не играе, Торес в резерва... нещата не изглеждат добре за Германия...
3
9
 
13
 
! Отговори
кистоник преди 13 години
дел боске е добър треньор. не знам как ги хванаха аржентинците да паднат от германия. дано испанците ги смачкат, ама всичко зависи от футболмафията -къде повече ще спечелят. е това вече се видя с англия - то всички видяха гола на лампард само съдиите - не. така може и уругвай да стане шампион!
2
10
 
11
 
! Отговори
маншафт преди 13 години
Как бият германците:айн,цвайн,драин,фююююр...И тези ще ги издухаме!
1
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Време беше. Колкото и добър футболист е, вижда се от километри че още се възстановява от контузията и му е супер трагична формата.Хайде, чакаме да стане хубаво мачле утре вечер. Чак е чудя за кой от двата отбора да съм, ама все ми се ще немската машина да потъпче здраво.