Маги Малеева мачка наред, стигна полуфинал на Държавното

След третата победа всичко ме боли, споделя тенис легендата ни
30 сеп 2010 16:09,
20
Маги Малеева мачка наред, стигна полуфинал на Държавното
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

35-годишната легенда на българския тенис Магдалена Малеева се класира за участие в полуфиналите на Държавното първенство по тенис за жени, което се провежда на тенис кортовете "Локомотив" в Пловдив.

По-рано през деня бившата ни първа ракета записа трета победа от началото на първенството.

На четвъртфиналите Магдалена Малеева победи Борислава Ботушарова. Над водачката в националната ранглиста за девойки до 16 години Малеева се наложи с резултат от 7:5, 6:2.

"Щастлива съм от победата, но сегашния успех не го постигам с тренировки, а с натрупаните през последните 15 години умения”, заяви след мача Малеева.

Бившата №4 в света сподели още, че животът извън тениса сега й харесва повече, отколкото този на корта.

Още по темата

"След третата победа всичко ме боли, вече се чувствам много уморена и имам болки в раменете и краката, затова след края на първенството не планирам участия в други състезания”, сподели легендарната ни тенисистка.

Сега целта на Магдалена Малеева е да спечели Държавното първенство по тенис за жени в Пловдив. Финалите ще се играят през уикенда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
ринго преди 13 години
който може си може
19
0
 
0
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 13 години
БРАВО НА МАГИСТРАХОТНА, НЕПОВТОРИМА, НЕВЕРОЯТНА, БЕЗ ДА ТРЕНИРА СЕРИОЗНОЛОШОТО Е, ЧЕ БИЕ ИСТИНСКИ ТЕНЕСИСТКИ, КОИТО СА В РАНГЛИСТАТА НА WTAЯВЛЕНИЕТО МАЛЕЕВИ Е В ТОП ДЕСЕТ НА ЧУДЕСАТА В РЕПУБЛИКАТА ДАНО ЦВЕТИ ДА МОЖЕ ДА СТИГНЕ ПОНЕ ДО ТОП 16 !!!!!!!!!!!!!!!ДАНО !!!!!!!!!!!!!!!!!
18
0
 
2
 
! Отговори
брех преди 13 години
Гюнтер Парче е легенда, не Щефи Граф!!!Ако не беше той Щефи щеше да е вечно втора!!!А Маги за нас си е легенда!
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Маги Малеева - Изабелла Шиникова е финалът на Държавното, мачът пряко по БНТ :)Не смейте повече да плюете Пиронкова. Само вижте какво е нивото и "бъдещето" на българския тенис. И не виждам какво общо имат глупостите на Берберян, че да плюете Маги. Макар ако имате желание, прочетете книгата точно на Юлия Берберян, за да видите някои интересни факти за Нешка Робева например.... А и как се е излизало на тенис турнири преди 89-та
16
2
 
1
 
! Отговори
rgfsfgd преди 13 години
До тези ли 10k опря вече, продадоха апартаментите, които мама депутака открдна чрез неизгодни заменки и сега айде пак по турнирчета.Ако наистина не е за парите както тя казва нека ги дари за някоя кауза,която й е на сърцето.Уважавам я като спортист, но с това което направиха цялото семейство със заменките си плюха на името.Това са факти, не си измислям и всичко може да се провери.Точно заради такива неща хората се назлобихме, а не че някой е станал известен със своя труд и талант.Успех в турнира
15
4
 
4
 
! Отговори
Nabuco преди 13 години
Абе айде стига с тези клишета "само хулите", "бива злоба и завист" и т.н. Маги може да е най-добрата българска тенисистка, да е най-успялата българска тенисистка, сигурно е прекрасен човек и т.н., но просто не е "легендарна". Не са легендарни нито Ким Клайстерс, нито Шарапова, ако щете и Серена Уилямс. Легендарна тенисистка е Щефи Граф.
14
0
 
3
 
! Отговори
ан преди 13 години
Браво МАГИ. Била си и си оставаш голяма спортистка.Ако имаш хъс, би могла да объркаш нечии сметки.Каквото и да решиш, желая ти УСПЕХ !!!!!!!!!!!
13
0
 
4
 
! Отговори
az преди 13 години
Надявам се да стана ясно на всички какво е състоянието на тениса ни като цяло, след като една легенда в този спорт отвя като есенни листа всичките "млади надежди"
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
голям спортист и голям човек е маги !на зложелателите по-долу ще кажа : когато вие стигнете до номер 4 в света, в която и да е област, тогава ще имате право изобщо да давате оценка на най-добрите ни спортисти. както казва бербатов - дори и да паднат , те вече са твърде нависоко...по повод на това защо играела, не била ли твърде стара : какво лошо има в това - след като навлезе във форма за мача с борис бекер, защо да не се пробва пак сред по-младите....
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много е година Магдалена, харесвам и горичка, но не е ли време да отстъпи на по-младите? Постигнала е каквото може, нека чуваме за по-младите...
10
2
 
21
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕНА преди 13 години
Как може да няма ни едно хубаво мнение..., не била легендарна..., абе еееей, много ви е къса паметта..., просто много ви бива само да хулите и да викате че и ДРУГИЯ(освен вас) е неможещ и е някъде долу в калта (АКО МОЖЕ).., тогава вече ще сте спокойни, когато всички са като вас, сиви мишки и не опитващи нищо...Маги, забавлявай се! Успех и на Горичка, и на другите ти останали начинания!
9
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще мачка ами. Те можещите ни тенисистки са по големи турнири, не седят да барат меча на Държавни първенства :)
8
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чета аз заглавие "Маги мачка наред" и изтръпвам. Викам си "ихаа, минала е напред в някой голям турнир". После дочитам "полуфинал на Държавното"... *** новината.....
7
5
 
25
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Няма стари и млади, а има можещи.Давай Маги!!!
6
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ХАХАХАХА ЛЕЛЯ СИ ИГРАЕ С ДЕЦАТА КОМПЛЕКСИ ЛИ ИЗБИВА ОГЛЯДНЯ ДА ЗА ПАРИ ЛИ ??????
5
20
 
9
 
! Отговори
Stan преди 13 години
"легендарната ни тенисистка" ...какво й е легендарното? Известна е, много добре играе и е уважавана, но "легендарна" малко пресилено...
4
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе тая не е ли на 250 години ? Кво мачка освен к*рци ?
3
6
 
14
 
! Отговори
гуньо преди 13 години
Разгеле, като стана дума за мачкане ... сигурно добре мачка.
2
2
 
22
 
! Отговори
СС преди 13 години
Тръгвам веднага за Пловдив да гледам как гази,мачка и пресова наред !
1
3
 
20
 
! Отговори
гл. редактор преди 13 години
Ега ти заглавието...Я се върнете в първи клас !*** !!!

Спонсорирани публикации