Лъвовете сразиха Полша - 3:0

България се класира за следващата фаза на Световното първенство по волейбол
1 окт 2010 20:09,
62
Лъвовете сразиха Полша - 3:0
Снимка: БГНЕС

България победи Полша с 3:0 гейма (25:22, 25:18, 25:17) и успя да се класира за следващата фаза на Световното първенство по волейбол в Италия.

Лъвовете имат още една среща в групата си, срещу Бразилия, но тя е без значение за продължаването им напред в надпреварата.

Нашите момчета тотално надиграха първенците на Стария континент и заслужено ще са в Топ 12 на света.

Селекционерът на България Силвано Пради не изневери на себе си и заложи на познатите титуляри - Андрей Жеков, Ники Николов, Виктор Йосифов, Матей Казийски, Тодор Алексиев, Владо Николов и Теодор Салпаров (либеро).

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
20
 
! Отговори
Зорница преди 13 години
Браво, момчета! Хубаво е, когато взимаме максималното от един мач, за да се класираме, а не да чакаме и да се надяваме някой противник да сбърка и плановете все криви да ни излизат. Успех и занапред!
13
3
 
24
 
! Отговори
Димова преди 13 години
Браво на българските момчета! Нямах възможност да гледам на живо, но сега като проверих резултата от срещата много се зарадвах. Браво и благодаря за радостта!!!
12
3
 
34
 
! Отговори
Подкрепям преди 13 години
Трябва да се отклонят много пари от футбола, към волейбола.Тези момчета просто заслужават парите на футболистите.Същите тези футболисти които играха много храбро срещу Ч. Гора.
11
3
 
22
 
! Отговори
Yeah преди 13 години
Момчетата отново са във форма и показаха отлична игра и борбеност.Браво !
10
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аа на снимакта е този Братоев с магнитните намъденки :).
9
3
 
31
 
! Отговори
ritci преди 13 години
Трябва да се отклонят много пари от футбола, към волейбола.Тези момчета просто заслужават парите на футболистите. Същите тези футболисти които играха много храбро срещу Ч. Гора.
8
3
 
42
 
! Отговори
Българин преди 13 години
До :РеалистМного си прав приятелю, волейболистите никога не са сънували парите който получават така наречените футболисти (не визирам всички).
7
3
 
36
 
! Отговори
бай Цеко преди 13 години
Преди два дена всички изказахте негативизъм към тях,тогава писах,че волейбола е непредвидима игра,и пожелах на нац. отбор успех в следващите мачове,това вече се сбъдна,отново УСПЕХ...
6
3
 
26
 
! Отговори
3:0 преди 13 години
УРААААААААААААААА !!!
5
3
 
58
 
! Отговори
Реалист преди 13 години
каква разлика между класата на българския футбол и волейбол.едните са куци отвсякъде,другите-златни момчета.само,че волейболистите не осъмват по чалготеките и си гледат сериозно на спорта.
4
4
 
48
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Нашите лъвчета безстрашни,днес бяха прекрасни,биха поляците,прекършиха им мераците.Да ги изпратим по живо, по здраво,а на нашите да кажем браво,момчета ние с Вас се гордееми всички "българи юнаци пеем".Честита победа на всички!!!
3
3
 
31
 
! Отговори
Българи преди 13 години
Браво момечета, жалко че тук не се пише така усилено за вашата победа, както по другите теми. Все така и с гордо вдигната глава.
2
3
 
43
 
! Отговори
Румен преди 13 години
Браво лъвове! Голяма радост в мъчно време! БРАВО!
1
3
 
39
 
! Отговори
harison преди 13 години
BRAVO MOM4ETA!S VAS SME

Спонсорирани публикации