Фърги: Бербатов изгуби формата си заради мен

Мениджърът на Юнайтед обеща вече да залага основно на българина и Руни в атака
Обновена: 25 ное 2010 14:33 | 24 ное 2010 10:44, Красимир Ангелов
33
Фърги: Бербатов изгуби формата си заради мен
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън пое на своите плещи обвиненията към Бербатов за слабата форма, като заяви, че той е главният виновник българинът отново да излезе от верния коловоз.

В последния мач Митко дори не бе на резервната скамейка на "червените дяволи", а Уейн Руни се появи за малко на терена при победата с 2:0 над Уигън на "Олд Трафорд".

Решението на Фъргюсън даде старт на поредица от спекулации с бъдещето на българина, като половин дузина отбори бяха посочени като сигурните му дестинации от Нова година.

Сър Алекс обаче е решен да сложи точка на това и обеща, че занапред Бербатов и Руни ще продължат да бъдат основната двойка нападатели на "червените дяволи".

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
старо куче преди 13 години
...а ти...най големият разпран дирник сред телетата и най голямото теле след разпраните дирници!
31
0
 
1
 
! Отговори
старо куче.... преди 13 години
ти не ставаш за нищо друже...освен за един обикновен син ***!
30
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
барбарина барбарина, добре че чичко алекс твойто нежно тяло мина и плати той лири на купчина, за да можеш мила барбарина и балетчето да си играеш и на сънародниците си от високо да пикаеш,но не ставаш мила барбарина ни за футболист, ни за мужчина и продължавай чичко алекс нежно да обгрижваш, защото инак в марикостиново ще ти се наложи пак да тичкаш
29
1
 
5
 
! Отговори
Аспарух преди 13 години
Големи шматки са завистниците,нали! Отсреща се чува думата на един от най-яките тренери,че Мите остава.Оставането му и желанието на трнера му говори само по себе си!Обаче завистниците си знаят тяхното. Хихик,хлъц.mercedes-bg.info/Smileys/classic/ok.gifБедни и злобни душици.
28
1
 
3
 
! Отговори
Батман преди 13 години
Точно...Такава хейтърщина и злоба я няма никъде. За това българите си заслужават цялото тегло и тежкото положение в което сме. Ако някой направи нещо добро ще се скъсат да го плюят и да се опитват да омаловажат успеха му. Нация от простаци. Съжалявам, че трябваше да се изразя по този начин, но това е истината. Митко е перфектен талант, доказал се на най-високо ниво и направил много за доброто име на България. Защо не се опитате и вие да се потрудите и да постигнете нещо ...
27
1
 
4
 
! Отговори
Батман преди 13 години
Олигофренията е присъща на някои шкембелии дето си мислят, че футбола е мезе за бирата. Бербатов беше в страшна форма и съра го закова на пейката и го изкара от равновесие. Сега се усети, че тия простотии с рутацията на състава не трябваше да ги прави. Опита да вземе лесните мачове с по-младите си футбболисти, но по този начин прецака формата на някои от основните си състезатели, между които и Митко...Ко да ти обяснявам? Малкия наистина е качество, но няма още опита за големите мачове разбирачо
26
3
 
1
 
! Отговори
кистоник преди 13 години
сър алекс, не си виновен за загубата на формата на д. бербатов. просто толкова си може. не може да тича като тевес, хубаво, че губи мексиканеца. използвай го!!!
25
2
 
6
 
! Отговори
G преди 13 години
Браво на Фъргито . Стабилен треньор , макло биха застанали толкова убедително зад играчите си!
24
8
 
3
 
! Отговори
фен преди 13 години
Барби, най-добрата *** сред футволистите и най-добрият футболист сред вагините !
23
1
 
3
 
! Отговори
do 17 преди 13 години
Te istinskite i kachestveni Bylgari otdavna se iznesoha , za Mutri li da rabotqt ili za prostitutki ?
22
2
 
12
 
! Отговори
Европа преди 13 години
Само напред Митко, и никога не се връщай в тази ***. Манталитета на тези вонящи селски чалгари никога няма да се промени.
21
3
 
21
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Чета повечето коментари и ме е срам че съм българин с българско име! Толкова злоба и плюене няма никъде по света. Митко е успял, цял свят го знае. Примирете се. Останалите може само да се ГОРДЕЕМ! Постигнете една хилядна от успеха му и тогава говорете.
20
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Червения гей от снимката е много жалък!
19
4
 
13
 
! Отговори
BSLY преди 13 години
Българска, работа...В кръв4ицата ни е да злобеем и да гледаме скришом през терасите на панелките кой какво си е купил. Незнам дали и след 50г. ще успеем да надраснем този манталитет. BG - FACE it!
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смях, смяаааах!
17
10
 
8
 
! Отговори
hh преди 13 години
berbo ako be6e balgarin nikoga nqma6e da hvarli nacionalnata flanelka toi e edin dolen *** koito za pari si prodade rodinata i zabravi 4e rita6e vav pirin za 250lv na mesac
16
2
 
5
 
! Отговори
:) преди 13 години
Tipi4no bylgarina ne si gleda ko4inata , a se byrka na drugite .. ganio vij si nacionalniq , A grupata i togava se izkazvai za treniori kato Alex Fergusyn , Manchestyr Unt i Berbatov koito sa na nekvi svetlinni godini ot futbola tuka.
15
12
 
9
 
! Отговори
Барби е мухлю преди 13 години
до 14Бербатов имаше връзка със стриптизьорка и ходи по казина, така че много моля, подмазвачите и роднините на Барби да не ни манипулират толкова долно по форумите. А стихотворението на N 5 е супер верно .
14
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 13 години
Drama , odi , poeti :) I zashtoto Berbatov ne prili4a na Joro Bekyma , ne e typ futbolist hodesh vsqka ve4er v Sin City , Kakto i da se dviji po terena , samo Mancho da kajat 4e go prodavat i vednaga na Otbori kato Baern Munhen , Juve i t.n. shte se natiskat za nego :)Pyk neka ku4eto (poeta po dolu) si lae toi kervana si vyrvi.
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди да станеш - ако искаш - се научи да пишеш...