Ван дер Сар спира с футбола след края на сезона

Вратарят иска да отделя повече време за семейството си
27 яну 2011 15:30, Красимир Ангелов
6
Ван дер Сар спира с футбола след края на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Едвин ван дер Сар обяви официално, че ще се откаже от професионалния футбол след края на сезона, за да има повече време за семейството си.

От седмици се предполагаше, че вратарят на Манчестър Юнайтед ще прекрати състезателната си кариера в края на сезона, но потвърждението от страна на стража слага край на спекулациите.

По-рано през сезона Сър Алекс Фъргюсън намекна, че е твърде вероятно след края на кампанията неговият футболист да се откаже от футбола.

Шотландецът желае Ван дер Сар в треньорския си щаб, но вратарят е отказал с мотива, че не иска да се занимава по никакъв начин с футбол поне в близко бъдеще.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Едвин ван дер Сар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Discovery преди 13 години
До 4 и 5:А вие двамата вземете и ми прочетете коментара пак и после говорете глупости...
5
1
 
1
 
! Отговори
Ангел преди 13 години
Явно Discovery е ново излюпено пиленце и не разбира от футбол , поразгледай малко статистиките, виж допуснатите голове на Ман. Ю/ през този и изминалите сезони , виж изявите на вратаря и през изминалите му години и тогава говори...!! Не напразно Фъргюсен иска да го остави за повече време...!!!! Но има малаумници като теб които явно не разбират !!!
4
1
 
2
 
! Отговори
az преди 13 години
takiva profani kato dinescovery ili tam kakvoto i da bilo MOLQ ne gi dopuskaite tuk........................nevazpitan pomak.tozi vratar e naistina edin ot nai-golemite,a prez tseliq si prestoi v man.utd be neveroiaten.ot kade si be pomio
3
2
 
4
 
! Отговори
Discovery преди 13 години
До: 2Ахахахаахахахахахахах.... брат ти ме уби... "наблюдавам изявите му" вика ахахахаха, да той никой не го знае тоя вратар и само ти му наблюдаваш изявите, и разбираш ли само ти мислиш, че е най-добрия вратар... все едно току що му започва кариерата, като вратар... а бе *** си и тва е... радвам се, че има "експерти", като тебе дето да наблюдават изяивте на доказали се професионалисти и стигат до извода..., който всички отдавна знаят!!! Ай мри в л**** гад...
2
4
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 13 години
Наблюдавам изявит му и смея да твърдя , че в момента е най добиря вратар...!!!Спокойно може да исакра още 3 сезона, но явно вече му е писнало...! :)
1
1
 
6
 
! Отговори
N преди 13 години
Van Der Sar - simply the best goalkeeper!!!

Спонсорирани публикации