Юнайтед предлага нов 3-годишен договор на Бербатов

Преговорите с нападателя ще започнат преди края на сезона
Обновена: 5 фев 2011 11:41 | 5 фев 2011 09:32,
95
Юнайтед предлага нов 3-годишен договор на Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще предложи на намиращия се в страхотна форма Димитър Бербатов нов тригодишен договор, пише в днешния си брой таблоидът "Сън".

Сегашният контракт на 30-годишния нападател изтича през лятото на следващата година, а сър Алекс Фъргюсън иска на всяка цена да го задържи в редиците си.

Според последни информации, новият контракт на бившия ас на Тотнъм ще увеличи заплатата му с 20% и той ще прибира 120 хиляди паунда седмично.

Към този момент възнаграждението на българина е в размер на 100 хиляди британски лири седмично.

През този сезон Берба се намира в брилянтна форма и има 19 гола във Висшата лига, като е едноличен лидер в класирането при голмайсторите.

Очаква се преговорите за новия му договор да стартират преди края на сезона и едва ли на двете страни ще им бъде много трудно да се разберат.

Откакто Бербатов премина на Олд Трафорд, около бъдещето му имаше много спекулации, тъй като първите му два сезона в клуба бяха посредствени, но през тази кампания той просто е брилянтен.

Още спортни новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: бербатов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
12
 
! Отговори
ceco преди 13 години
За това сме на това дередже. Заради злобари като вас! Не умеете да се зарадвате за ближния. Браво на Бербатов. Кара ме да се гордея,че съм българин. Вие го изгонихте от България, Вие и останалите *** в тази държава. Браво, Мите. Само напред и нагоре! :)
48
12
 
5
 
! Отговори
стратег преди 13 години
Димитричка как потичква....мани,мани...смех !
47
18
 
6
 
! Отговори
барбук преди 13 години
В Нова Зеландия е измислено следното наказание за леките престъпления, или осъдените да гледат мачове с играта на Бербатов или затвор.Много хора избират затвора !
46
4
 
22
 
! Отговори
fdsfsdfs преди 13 години
Всички завиждащи, които изкарват по 120 паунда на месец, да си мълчат. Не толкова да оспорвате неговите качества, колкото злобеете и завиждате на парите му. В крайна сметка не е важно колко е добър, защото НЯКОЙ ДРУГ му плаща, а на Вас, дори да сте 100 пъти по-добри от него, никой няма да ви даде тия пари. Тъй че трайте. Той не краде, а му дават. Вие и да тръгнете да крадате, пак не можете толко да откраднете. Браво Бербатов. Хейтърите плюят от дупките си, но кой ли ги чува.
45
7
 
0
 
! Отговори
KREMENA ST ZAG преди 13 години
du NATALI__NATALI-LASS,,Safsem dubrunamerino ta savedtvam da nablegnish na tos tvoi JOB-da si gledash panitci,lajitci i 4iniiti sas mosaka i kavarma pu 4irpanski f PUBa..Pritpulagaimo si intiligentna LADY-Uba4i As pu Futbolad ni bih ta savedtvala da fzimash PRIAKU UDTnoshenie ANYWAY...__VLADY e napisal idin VERY COOOOOLLLLL PostinKK...Pruzira sa lesnu 4i VLADY e futbulin FREAK..HEADS UP i GO AHEAD..
44
5
 
23
 
! Отговори
vlady преди 13 години
Бербатов е велик позиционен играч, един от малкото в морето от житни бегачи в Англия - умее да маневрира прецизно по терена, да заеме правилна позиция и да изчака положението на терена да узрее за така съгласно идеите на великия Щайниц. Има нужда от повече такива футболисти в световния футбол. Добре е, че в България има много класни позиционни футболисти играещи правилен съвременен маневрено-позиционен футбол ходом със здрава стратегическа основа. Браво и на стратега, че едиствен оцени Бербатов
43
6
 
26
 
! Отговори
Gerber преди 13 години
Maлееееееееее, в тази държава.А бе ,не разбрахте ли, че след Стоичков това е другия голям футболист който пише историята на футбола в тази палячовска държава.Само поклон пред тези звезди.
42
3
 
3
 
! Отговори
Ivan преди 13 години
do 42, mai si ni e vkravta da sme marzelivi...shtom taka te bazikat...
41
22
 
5
 
! Отговори
натали преди 13 години
Тук в Манчестър по пъбовете хората си приказват, че Бербатов е най-скъпоплатеният трамвай в Англия. Аз работя като сервитьорка и понякога ме бъзикат (понеже управителите знаят, че съм българка) да бъда по-бърза с поръчките и да не се мотая като Бербатов.
40
5
 
1
 
! Отговори
krimena st zag преди 13 години
The BIGGGGEST STAR MITDKO BIRBATOFV e DINAMI4EN,KRIATIVEN,FLIXSABILEN,SAOBRAZITILIN,NAHOT4IF,INTILIGENTNO-INTELIGTOALIN,,FRAPIRASHTO UPSTRELVA PROTIVNIKOVADTA VRATA Nipristanno s bombeni GIULETA (cannon balls) i Ni e iguiast-pudava prismetnati veshto Pasuve na sautbornitcitI si...ubi4at gu fsi4ki f KRALSKUTO SIMEISTVO.Ovajavan e duri ut The ENNEMY...
39
6
 
0
 
! Отговори
KREMENA ST ZAG преди 13 години
du N.38___Finominalna.i onikalnu LAZY-MARDA e aftorad na Postinka Ti.....Kag vaopshte si draznal da izpisvash Stanovishtno Mnenie za ALL BRITAIN BIGGGGGGGSET STRAR BIRBATOV--_Ti.Dear JOHNY,putgotvi li si orotcite za Punidelnig,Aaa??!! Shi ti upava tadko ti oshite,eeeiii
38
17
 
9
 
! Отговори
Костов преди 13 години
Бербатов пресича една улица в Манчестър. Зад него една възрастна жена го бута и му вика:-Айде бе момче, движи се малко по-енергично, млад човек си !
37
16
 
8
 
! Отговори
джони преди 13 години
Ленивецът Барбипу*ков е фантастичена, уникалена, феноменалена....МЪРДА.
36
11
 
10
 
! Отговори
янко преди 13 години
Балерината е невероятна !!! Браво Барби !
35
11
 
10
 
! Отговори
янко преди 13 години
Балерината е невероятна !!! Браво Барби !
34
11
 
0
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 13 години
du n:32-STRAHOTEN KUMINTAR--ITS SOOOO COOOOLLLLL..AS spurit Meni,BIRBATOV e po vilik maystor na kojinoto kalbo ut:MACOLA,RIVA,PELE,PLATINI,KROIFF,,BLOHIN,GARIN4A;EOZEBIU,,BOBY MOOR,GAGA-NELOF,,NETCER,HUULSHOF,,.ect.etc...Duri i STOI4KOF(koitu As mi e 4est da mi e pisonalin priatil) ustana 4ofstvitelno zat BIRBATOF na nibosklona na POPOLIARNOSDTA i SLAVATA
33
5
 
6
 
! Отговори
левскаря преди 13 години
Прасетата вместо да се радват на мидко нещо пак Гонзо го намесват.То комплексите от него са ясни,но нека говорим за барбиета.
32
7
 
11
 
! Отговори
Чубака преди 13 години
До [31]:Посредствена е ***, щото е родила такъв *** като тебе, който цел живота няма да постигне и една милярдна от това, което е направил Бербатов!Продължавай Бербо да ни радваш! Гордеем се с теб!
31
7
 
36
 
! Отговори
до 18 преди 13 години
Абе , нарочно те пиша с главна буква защото си Голям!Виждал ли си бутоните с които Бербатов играе - на петата им има Българския трибагреник. Няма интервю в Англия, в което той да не започва с думите, че е българин. Няма интервю в което да не споменава, че най-много се вълнува когато излиза на Олд Трафорд и види Българското знаме закачено на козирката.Бербатов е 1000 пъти по българин от теб, защото мисленето ти е на *** от Анадола!!!!
30
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия акъл имат ли? Не разбраха ли ,че Балеринов затова се напъва толкова отчаяно да доказва ,че става за нещо тоя сезон .За да му дадат нов договор и като го подпише ,ще се мърдосва на воля в Юнайтед до живот тая флегма.Това ,че е вкарал 10 гола на посредствени отбори на празна врата не го прави добър футболист.Все си е същия посредственяк ,какъвто си беше и в Леверкузен на времето.