Юнайтед предлага нов 3-годишен договор на Бербатов

Преговорите с нападателя ще започнат преди края на сезона
Обновена: 5 фев 2011 11:41 | 5 фев 2011 09:32,
95
Юнайтед предлага нов 3-годишен договор на Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще предложи на намиращия се в страхотна форма Димитър Бербатов нов тригодишен договор, пише в днешния си брой таблоидът "Сън".

Сегашният контракт на 30-годишния нападател изтича през лятото на следващата година, а сър Алекс Фъргюсън иска на всяка цена да го задържи в редиците си.

Според последни информации, новият контракт на бившия ас на Тотнъм ще увеличи заплатата му с 20% и той ще прибира 120 хиляди паунда седмично.

Към този момент възнаграждението на българина е в размер на 100 хиляди британски лири седмично.

През този сезон Берба се намира в брилянтна форма и има 19 гола във Висшата лига, като е едноличен лидер в класирането при голмайсторите.

Очаква се преговорите за новия му договор да стартират преди края на сезона и едва ли на двете страни ще им бъде много трудно да се разберат.

Откакто Бербатов премина на Олд Трафорд, около бъдещето му имаше много спекулации, тъй като първите му два сезона в клуба бяха посредствени, но през тази кампания той просто е брилянтен.

Още спортни новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: бербатов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Бербо!Горди сме с тебе!
8
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе тея луди ли са бе?3-годишен договор,120 бона на седмица....що първо не се посъветваха с фудболните специалисти от ГейАрена,за да ги светнат,че всъщност Бербатов за нищо не става.Тцтцтцтц,така да се прекарат...а това с тези 19 гола не е истина.Не ги е вкарал той.Лъжат и заблуждават.Ако не вярвате питайте Борат.Той казва само истината.И *** питайте да ви каже,че е така.Хахаха *** нещастни!
7
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на Бербатов!Жив и здрав да е за да ни радва с добрата си игра и брилянтни голове!Пожелавам му да спечели златната топка и да надмине другото българско величие във футбола Стоичков по награди!П.С. Завистливите сини *** никога няма да се примирят с мисълта,че техни играчи от Касимпаша по-далече не могат да стигнат.Кога някой левскар ще играе в Англия?-Когато Бербатов го покани на чалга парти.Хайде започвайте да плюете нещастници!Късно стана вече.
6
5
 
26
 
! Отговори
redordead преди 13 години
*** е по-добър само в подлизурството, нали го виждам в лефски къв е *** и как се мазни на бай ***...имаше един виц: Кога Гонзо ще играе в Англия? Когато бербатов го покани на сватбата си!
5
24
 
9
 
! Отговори
българин преди 13 години
гонзо е по-добър
4
5
 
48
 
! Отговори
redordead преди 13 години
гледах го от първите му мачове в ЦСКА, виждахме, че е добър, но никога не съм вярвал, че ще стигне до това ниво...даже сега ми става смешно, като си спомня как спорехме с говедата кой е по-добър - Гонзо или Барби:) Все едно да сравниш Ферари с Голф единица с газова уредба:)
3
42
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
bambukof e gola voda i trqbwa da igrae v rozova dolina
2
5
 
57
 
! Отговори
krass преди 13 години
Много го харесвам.Прави ме да се чувствам добре,че съм Българин.Жив и здрав да си Митко ! Ето такива правят страхотно добро за имиджа на България.
1
4
 
50
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Даваййй Бербооо;ритай...яко и вземай парите на...съра.