NBA и NHL в YouTube

Преговорите за предаване на мачове вече са в напреднала фаза
Обновена: 23 фев 2011 12:04 | 23 фев 2011 11:54,
1
NBA и NHL в YouTube
Снимка: Reuters

Най-големият сайт в света за споделяне на видео файлове е решен да направи голяма стъпка в развитието си, пише mashable.com.

YouTube (собственост на Google) е насочил вниманието си към двата от най-популярните спортни шампионата в Съединените щати, а и в целия свят.

Въпреки че няма официално потвърждение за новината, все повече се говори за стартирали преговори с ръководствата на Националната баскетболна асоциация (NBA) и Националната хокейна лига (NHL) за предаване на двубои на живо в YouTube.

Тази стъпка само показва, че експериментът от миналата година с пускане на крикет мачове от Индийската лига се е оказал успешен (срещите са гледани от 55 млн. потребители в над 200 страни по света) и от сайта са готови за спортно настъпление.

За това признаха и от Google, откъдето обявиха, че съвсем скоро спортните преки предавания в YouTube ще се увеличат значително.

Подробности не бяха дадени, но освен към крикета, хокея на лед и баскетбола, има информации за апетит на популярния уеб-сайт и към футбола, и по-специално към водещите европейски първенства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: YouTubeNBAnhl
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации