Фъргюсън доволен: Момчетата ме накараха да се гордея

За Юнайтед това е пети финал в турнира на шампионите
Обновена: 5 май 2011 10:18 | 5 май 2011 09:43, Красимир Ангелов
22
Фъргюсън доволен: Момчетата ме накараха да се гордея
Снимка: Reuters

Сър Алекс Фъргюсън похвали отбора си след  победата с 4:1 над Шалке в полуфинала реванш от Шампионската лига.

Мениджърът призна, че се е притеснявал от решението да пусне резервите (той направи 9 промени в състава), за да запази титулярите за важния сблъсък с Челси в неделя.

"Честно казано тези момчета ме накараха да се гордея. Това беше полуфинал, а такъв важен мач винаги носи съмнения в теб. Питах се дали не бъркам. Но съм доволен, че това, което направих имаше точния ефект", заяви Фъргюсън.

За Юнайтед това е пети финал в турнира на шампионите. В четири от тях начело е Фъргюсън. Единствено при първия през 1968 г., той не води червените дяволи.

Вижте още
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
до № 21 преди 12 години
пишати 6- приятел щото имаш две три букви в повече , иначе ти казвам евала за написаното
21
8
 
1
 
! Отговори
ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ преди 12 години
бербо почна на шега, да рита топка в цска. мързелив ленив и горделив, тои мислеше се за хталантлив. но истината бе една, гюмеджиа беше тои пред чуждата врата. във засада беше тои, но се разписваше като герои. за манчестер проплака тои, че вил гении и звезда от сои. ТЪИ БАРБИ ТРАГНА ПО СВЕТА, ДА СЕ УЧИ НА ФУТБОЛНА ИГРА.
20
1
 
2
 
! Отговори
ko40 von Selo преди 12 години
колко взема ибрахимович, колко гола има в шампионската лига. колко бяга индзаги и колко пъти докосва топката в 1 мач........
19
1
 
7
 
! Отговори
До 16 преди 12 години
Така ли, а защо след всяко докосване на топката видеооператорите зарязват мача и пускат кадри с краката му?Близо 20 минути повторения на играта му именно от полуфинала!!!
18
1
 
11
 
! Отговори
На №16 преди 12 години
И аз съм бил в много страни по света,но като кажеш,че си от България се чудят,но като кажеш Стоичков или Бербатов,тогава разбират за какво става дума.На 15,ако всички имаме пари,като "мързела" БЕРБАТОВ,сега няма да ровиш в кофите за *** за едно кило хартия.Гордея се със всички спортисти,които представят моята РОДИНА пред света.Държвата и политиците да не дремят в НС, а да развиват и финансират масовият спорт,здравето на нацията.Със този ръст на престъпността след 10 години,1/2полицаи от 5млн
17
0
 
0
 
! Отговори
RGB преди 12 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Абе анонимен, гледай мача от Sky примерно или няма значение някоя английска тв медия. Да видеш и чуеш коментаторите с какви комплименти го обсипват. Явно напразно си хабил пари да ходиш до англия....
16
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бил съм в Англия и мога да кажа ,че там изобщо не го приемат за голям играч ,нито за звезда ,каквато се мъчат да го изкарат в България.Всичко тук е изкривено от медиите.
15
34
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом има хора ,които се гордеят и олицетворяват с мързела на Бербатов , не се учудвам ,че навсякъде в Европа ни приемат за втора ръка хора.Само ,като видят Бербатофф как се раздава и ,, труди " и картинката е ясна.
14
2
 
39
 
! Отговори
Жо преди 12 години
ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ МАЧА в Премиър лийг "титулярното" нападение Рууни-Чичарито е отбелязало само един гол! Вчера "резервите" само за един мач се отличиха с четири гола!
13
4
 
35
 
! Отговори
Какво още преди 12 години
Бербатов е най великият българин,спортист в момента.Кара много хора да говорят глупости по негов адрес от завист.Той е най платения футболист,а това говори,че щом при капитализма всичко се измерва в пари,той е най ,най.На някого ,като не му харесва,да си стегне дупето и да изкара повече пари от него,като тренира.Най дълга спортна кариера и много най,това е БЪЛГАРИНА БЕРБАТОВ.Съжелявам,че остана единствен той от спортистите,които топлят сърцата ни.След тези игоисти ,той още по велик.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За мен тези които са се сбили са не турци и българи, а ***-чалгаджии. Аз съм българин-християнин, но познавам българските турци като кротки и свестни хора.
11
2
 
32
 
! Отговори
yaro преди 12 години
дядо Сър има проблем-май "резервите " му вкарват повече от Рунито и Чикирики...ама срещу Челси пак ще си ги пусне тях да се мъчат,и в 80 мин при резултат 0:1 ще пусне Митко , за да има после кой да обвини за загубата...а иначе вчера Митака вместо да подава на *** , малко трябваше да се полакоми-все пак не е вкарвал гол в Лигата от 2,5 години а и мача вече беше решен....
10
1
 
17
 
! Отговори
korias преди 12 години
до 7.Ти братле явно не гледаш футбол.Забрави за голът който вкара на Челси,след кратък разговор с Видич.Явно и 21 гола който е вкарал не са важни.Да споменем само че 10 от тези голове са 12 точки за Манчестър,но това естествено не е важно.Или си смени телевизора,или кабеларката,а най-добре си смени цвета на очилата с който си в момента
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бербо май много държеше да подаде на Андерсон и той най-накрая да вкара:). Колко пъти му подава голови пасове в мачовете от първенството, а и в първото полувреме на този мач, а онзи гном ги изпуска!
8
2
 
5
 
! Отговори
ivan преди 12 години
Kakvo podpirane ? Eto schalke stignaha do 1/2 final i kakvo?!?! Bqha razmazani... Mqstoto na takiva otbori e v liga evropa ili daje po slab turnir... Mnogo po interesno shteshe da e mach mejdu inter i Man. no uvi ...
7
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бербатов за мен беше добър футболист докато играеше със сърце - до първите два сезона в Леверкузен. Оттогава стана много известен и суетен, как ще тича? Всичките му голове в националния са срещу Андора, Грузия, Малта, Люксембург. Има едва гол срущу световен шампион - в контрола срещу експриментален отбор на Германия, но като беше на 21 години. В Англия колкото и Алекс да е хлътнал по него с изключение срещу Ливърпул той не е вкарал срещу ните един от грандовете. В ШЛ също е пълна скръб-защо им е
6
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До първия гол всичко се свиреше за Манчестър. Жалките съдии скапват футбола вече навсякъде. Резервите явно са по-добри от титулярите. А Бербатов вече е футболен пенсионер. Кво му пречи да потича малко поне.
5
7
 
27
 
! Отговори
Zlobcho преди 12 години
Тая *** Андерсон ми изпрати "нервометъра" извън скалата снощи... няма такава нагла ***. И двата гола не ги заслужаваше...
4
2
 
21
 
! Отговори
MAFIA преди 12 години
Вече толкова очебийно стана подпирането на някои отбори 1/2 финалисти,че не е истина.Но .. . кой ще ти допусне например един Шахтьор до тази фаза,та нали тогава трябва да лапат най-много пари.Иначе Бербатов трябва да е егоист.Явно това се цени в Англия.
3
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А мен ме накараха да се отвратя от егоизма на някои от тях. Толкова възможности за Берба да вкара гол, толкова добри положения и толкова очевадно пренебрегване на него от тяхна страна. Единствено и само Берба си е виновен, че не си вкара гола, а подаде на Андерсон.