Арсенал и Барселона се договориха за Сеск

Остава само Фабрегас да уточни личните си условия
15 авг 2011 11:03,
7
Арсенал и Барселона се договориха за Сеск
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Може би най-дългата трансферна сага в историята на съвременния футбол вече приключи. Арсенал и Барселона се споразумяха за трансфера на Сеск Фабрегас.

Новината бе потвърдена на официалния сайт на "Артилеристите".

Още по темата

"Арсенал обявява днес, че постигна споразумение по принцип с Барселона за трансфера на Сеск Фабрегас в Испания", пише на сайта на Арсенал.

За да стане трансферът факт, трябва само Фабрегас да договори личните си условия с Барселона и да мине медицински тестове. Това обаче е формалност.

"Показахме ясно, че не искаме Сеск да напуска и това продължава да бъде така. От друга страна обаче разбираме желанието му да се върне р родния си клуб и затова приехме офертата на Барселона. Благодарим на Сеск за приноса му за Арсенал и му пожелаваме успех в бъдеще", заяви Арсен Венгер.

Още световен футбол от Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
БатБ преди 12 години
Бе фърлям аз един поглед на туй зъглавие и с изумление чета Арсенал и Барселона се договориха за СеКС , то било Сеск
6
1
 
2
 
! Отговори
Д.С преди 12 години
До:5Ти луд ли си?Носел Арсенал на гърба си?Ти май не си им гледал мачовете.Фабрегас щеше да умре последния сезон на терена.Не знаеш колко съм го псувал.Ползата му беше по-малко от вредата.Най-накрая отборът ще си играе като отбор и няма да ги има глупостите, че някакъв си испанец бил отбора и че без него нищо не ставало.Така е по-добре и за другите футболисти.Тази година е на моите момчета и ще разбият лошата поредица.
5
3
 
4
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 12 години
КОМЕНТАРА НА НОМЕР ЕДНО Е НАПЪЛНО ПРАВ !!!!ФАБРЕГАС Е ПРЕКРАСЕН ФУТБОЛИСТ, НАЦИОНАЛ, ТРИ ГОДИНИ НОСИ АРСЕНАЛ НА ГЪРБА СИ, АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ, СЛЕД ТИЕРИ АНРИ, АРСЕНАЛ ЩЕШЕ ДА ЗАЕМА МЕСТА МЕЖДУ 4 и 8 НАПОСЛЕДЪК.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един от най-добрите в най-добрия отбор на света!!!Браво!
3
1
 
5
 
! Отговори
до №1 преди 12 години
Аз лично нямам нищо против да седя само на скамейката и да си вземам заплатата ! :)))
2
1
 
4
 
! Отговори
! преди 12 години
Защото Шави остарява,а и е хубаво да имаш конкуренция на всеки пост,а това се постига трудно когато разполагаш с Шави и Иниеста.Сеск е точният човек.Очаквам много и от Тиаго!
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За какво им е на Барселона още един футболист,сигурен съм че даже няма да го пускат редовно и повечето време ще е на резервната скамейка,хубаво е да си футболист в голям отбор,но не е хубаво да седиш резерва в него.

Спонсорирани публикации