Венгер: Няма да напусна Арсенал!

Не е справедливо феновете да го обвиняват, защити го Фърги
Обновена: 29 авг 2011 07:24 | 29 авг 2011 07:20,
21
Венгер: Няма да напусна Арсенал!
Арсен Венгер по време на мача с Манчестър Юнайтед. Снимка: Reuters

Арсен Венгер за пореден път категорично отхвърли възможността да напусне Арсенал, след като лондончани паднаха със срамното 2:8 от Манчестър Юнайтед и имат едва точка от първите си 3 мача във Висшата лига.

Още преди мача голяма част от феновете изразяваха недоволството си от работата на французина напоследък и случилото се на “Олд Трафорд” може окончателно да отприщи гнева към специалиста.

“Не, няма никакъв шанс да напусна. Боли ни и мога да кажа, че преживяхме голямо унижение” заяви той след срещата.

“Мисля, че трябва да минат повече от 3 мача, преди да преценя, че тотално съм сгрешил в работата си. Приемам критиките, но ще продължа да взимам решенията, които смятам за правилни” категоричен беше французинът.

“Видя се, че не успяхме да се възстановим физически от мача в сряда, който имахме. Съперникът има класа и веднага ни наказа. Освен това ни липсваха твърде много важни играчи, което също оказа влияние” добави още той.

Още по темата

“Да, допуснахме много грешки в защита, но имаше моменти в срещата, в които показахме качествата си. Въпросът е, че в един момент се сринахме физически. Сега трябва по-бързо да се справим с проблемите си. Работим сериозно по селекцията, но не можем да предложим заплати, които други тимове могат” каза още Венгер.

Специалистът разкри, че тимът ще направи нов опит да вземе Гари Кейхил, а и съвсем скоро ще бъде обявен трансферът на Парк Чу-Йънг от Монако.

След мача мениджърът на английския шампион Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън защити колегата си като заяви, че съставът на Арсенал е бил „с отслабен състав, заради многото контузени футболисти“ и това до голяма степен е улеснило неговия отбор.

"Според мен е твърде несправедливо Венгер да бъде подлаган на критики, тъй като този човек е в клуба от толкова много време и е направил адски много за него. Благодарение на Арсен, Арсенал изгради фантастични футболисти. Освен това той има голяма "вина" отборът да пълни хазната си, след като продава създадените от него играчи. Може би хората забравят за неговия принос за отбора, който е огромен", не пропусна да отбележи Фъргюсън.

Още новини и коментари четете в gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
abe 16 nomer преди 12 години
ti sliap li si, kiorav li si ili nevijdash? kvi gluposti si napisal"Браво на Съра, че е защитил колегата си! Това се нарича джентълмен и човек, който уважава противника, а не му се подиграва."Ta koi drug ako ne tvoit glist Sir40 ne se podigrava na Wengera? Koi drug ako ne Sir4o neiska da ima skandali i slabi treneri- zastoto samita ManUn e gora ot skandali i e voden ot izkukurigal moshennik, koito pe4eleshe titli s naglaseni poredici ot ma4ove, uredeni referi i ataki prez presata srestu protiv
19
1
 
4
 
! Отговори
стоян преди 12 години
до шефовете на Арсенал,кото не купувате,като не може да си задържите добрите футболисти все това ще ви се случва,а ако махнете Венгер вземете Вили Вуцов и пари ще ви дадем алчни ***.
18
2
 
8
 
! Отговори
norm преди 12 години
Не плюйте по Венгер,всичко,което Арсенал е постигнал,се дължи на неговата работа.Ако сте забелязали,Венгер създава големи играчи,не ги купува на готово,както много други и за това отборът му е в добро финансово състояние.Ако не тази,то в следващата година Арсенал ще е отново познатия Арсенал.
17
4
 
4
 
! Отговори
dedo преди 12 години
И аз да бях фен на Юнайтед и аз щях да искам Венгер да остане доживот в Арсенал :)А ако можеше и паралелно да води и Челси, Ливърпул, Ман Сити и Тотнъм щеше да е чудесно - гарантирани титили за Юнайтед за 20 години напред :)А и ако можеше и лекарите на Арсенал да обслужват гореспоменатите клубове - перфектно :)
16
1
 
8
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
Евала за коментара ти! На 100% те подкрепям!
15
1
 
21
 
! Отговори
God преди 12 години
Браво на Съра, че е защитил колегата си! Това се нарича джентълмен и човек, който уважава противника, а не му се подиграва. Не мисля, че с тези играчи и в тази форма, Арсенал може да очаква кой-знае какво. В края на краищата, треньорът играе с това, с което разполага, а то с малки изключения не е добро. Продадоха двама важни играчи, а не ги заместиха с нищо. Само с Ван Перси отпред ще е трудно да бият отбори като МанЮн и Челси. Жалко, че Бербатов не игра. На него му върви срещу Арсенал.
14
2
 
28
 
! Отговори
:) преди 12 години
Арсен Венгер е най - големия човек. Всяка година се гаврят с труда му/собствениците/, а той продължава да има сили да работи в този клуб. Човека прави чудеса с тези футболисти и с нови имена да продължава да държи отбора на ниво. Той за нищо не е виновен, трябва статуя да му направят. Всяка година той носи приходи на отбора си по 50 милн., а накрая той виновен. Фен съм на Ман. Ю, обаче Венгер заслужава само уважение!!!
13
7
 
3
 
! Отговори
dedo преди 12 години
И Шпайдела и Гочето Василев бяха глеми треньори :)Преди 20-30 години обаче :) Същото е и с Венгер, още шреди 5-6 години трябваше да стане някакъв голям директор и шеф на младежката академия в Арсенал ( в тпва поне го бива определено) и да даде път на някой по-млад и с по-различни виждания треньор и да спре да мъчи всички и да си остане легенда.
12
2
 
43
 
! Отговори
аз преди 12 години
Абе големите разбирачи...какво сте го заоплювали Венгер бе?този човек е свързан с името Аресенал!!..фен съм на юнайтед но както МанЮ е едно цяло с Фърги така и Арсенал е с Венгер...*** и големия разбирач е българина на футбол...за тва ние сме най-голямата сила в света кат гледам..та все акъл на другите даваме..бахси смешковците!!
11
2
 
7
 
! Отговори
с. до 2 преди 12 години
Карло Анчелоти стана шампион на Англия и взе купата с Челси!Това се нарича дубъл,ако не знаеш!Какъв провал имаш предвид!??Арсен Венгер напоследък наистина не му върви,но Арсенал е единственият отбор станал шампион без да загуби нито един мач през сезона!Факт!Сега загуби двата си най-добри играча и отбора явно е в криза,но ще е тъпо да го изгонят!Като не му дават пари за звезди какво да направи!Интересно ми е дали Манчестър щяха да имат толкова фенове когато изкараха 27 години без титла!
10
8
 
7
 
! Отговори
9.11 преди 12 години
Голям срам е тоя мач, просто размазване отвсякъде на Арсенал! Няма ли сили от мача в сряда!? А като вземате милионите не казвате че са ви много? И други отбори са падали с подобни резултати, ама треньора депозира оставката си. Ако я заслужава му я дават. Напред е страшно, назад срамно! Но това не важи за Венгер.
9
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко за Арсенал! Не заслужаваха да падат с толкова. Миналия сезон играха толкова сполучливо срещу Барса! Съжалявам, че Бербо не игра и се радвам, че Чичарито не вкара гол.
8
13
 
7
 
! Отговори
пенсионер преди 12 години
да дадат някои лев за нашта балерина резерватов да им отърка пеиките...
7
14
 
2
 
! Отговори
ДА! преди 12 години
Ашколсун бе,пич! И кога ще си я подаваш тази фамозна оставка? Когато започнете да инкасирате двуцифрени резултати ли?...Голям *** е тоя!...
6
1
 
35
 
! Отговори
БТК преди 12 години
То тогава нашите треньори трябва в Сибир да ги заточат ...
5
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нека го остават обичам да гледам как най-противния ми отбор се гърчи нищо че не съм от джунайтет
4
10
 
11
 
! Отговори
фергюсън преди 12 години
Все едно ,че М. Юнайтед играеше с някой наш отбор от б група, а Венгер изглеждаше като напикано мушкато!!!!
3
9
 
2
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
фенове:))колхозна терминология
2
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Карло Анчелоти решил да се поразходи из Лондон, но се срамувал много от провала си като треньор. Затова си сложил перука, тъмни очила и си залепил брада. Метнал си и едно шалче на Манюнайтед за заблуда. Крачейки на улицата, видял срещу себе си мършава клошарка с огромна кърпа на главата, закриваща половината `и лице. "Здрасти, Карло!"- поздравила го клошарката. Анчелоти подскочил и просъскал: "Как ме позна тая?". Клошарката се приближила до ухото му и прошепнала "Тихо бе, аз съм Арсен Венгер"...
1
20
 
0
 
! Отговори
брадвро преди 12 години
само разстрел ш'те опраи теб.