Анортозис официално уволни Станимир Стоилов

Тези неща се случват във футбола, коментира Мъри
27 сеп 2011 17:30, Красимир Ангелов
25
Анортозис официално уволни Станимир Стоилов
Снимка: Булфото

Ръководството на Анортозис официално обяви, че прекратява договора на Станимир Стоилов. Още от понеделник шефовете на клуба умуваха по какъв начин да се разделят с Мъри без да му плащат неустойка.

Както е известно, Стоилов подписа контракт с Анортозис до 2013 година и му се полагат 700 хиляди евро компенсация.

Според пресата в Кипър адвокатите на Анортозис ще се опитат да прекарат специалиста и да не му изплатят въпросната сума.

“Клубът прекрати договора, който имахме. Аз съм професионалист и тези неща се случват във футбола. Благодаря на всички, пожелавам на отбора да спечели титлата и купата на Кипър".

"Анортозис има добри играчи, администрация и фенове, това е страхотен отбор, който е обичан от публиката. Половината ми сърце е в България, другата половина остава тук”, заяви Стоилов и продължи:

“В никакъв случай не става въпрос за толкова голяма сума, за която се говори в последните два дни. Не искам да коментирам повече, въпросът се движи от адвокатите ми”, завърши Стоилов

Анортозис ще бъде воден временно от Мирко Михич. Тимът от Фамагуста в следващия кръг гостува на Алки, в чийто състав след вирусно заболяване са завръща българският нападател Костадин Башов.

Причината за уволнението е натрупаното напрежение около отбора след загубата в дербито с Омония миналата неделя.

Като евентуални наследници на бившия наставник на Левски, Литекс и националния отбор се спрягат - Ангелос Анастасиадес, Ели Гутман и Зоран Милинкович.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: Станимир Стоилов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
18
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Що не се откаже от футбола тоя пич и да се свърши с тая. Не мога да разбера защо е нужно да правиш нещо, което не носи успехи. Просто не става за треньор и това е.
3
7
 
27
 
! Отговори
ICO преди 12 години
Протестите се пренасят в Пловдив. Очаква се от 19.00 часа днес 27 Септември да има протести срещу беззаконието в цяла България.Мястото на събранието носи символика - площад "Съединение".Дядовците ни ще се срамуват, ако стоим и гледаме безучастно.Това не е политическо, футболно нито расово деление, събираме се за НАЦИОНАЛНОТО ОБЕДИНЕНИЕ!Носете знамена, плакати, шапки, тениски и всичко свързано с БЪЛГАРИЯ!Надяваме се да дойдат повече хора, за да не може подкупните "журналисти" от bTV, Nova
2
4
 
48
 
! Отговори
Минус преди 12 години
Моля цъкнете ми някой друго плюсче!
1
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стоилов доказа че не става за нищо! ***!