Шок за Виляреал: Роси аут за 6 месеца

Нападателят ще бъде опериран, може да пропусне мачовете до края на сезона
28 окт 2011 07:43, Красимир Ангелов
1
Шок за Виляреал: Роси аут за 6 месеца
Снимка: Reuters

Закъсалият Виляреал получи нов удар, след като стана ясно, че звездата на тима Джузепе Роси трябва да бъде опериран и ще отсъства около 6 месеца от игра.

Италианецът получи удар в дясното коляно в двубоя с Реал Мадрид и прогнозите, че е скъсал кръстни връзки бяха потвърдени. Той трябва веднага да легне под ножа, след  което ще започне да се възстановява, но е твърде възможно да пропусне мачовете до края на сезона.

“Мога да кажа на феновете, че той е спокоен и е твърдо решен да се възстанови бързо. Приоритетът му е да участва на Евро 2012 и съм сигурен, че това ще се случи” каза агентът му Федерико Пасторело.

“Говори с него няколко пъти. Хладнокръвието му ще му помогне да преодолее трудния момент. Контузията му е сериозна, но той ще се справи с нея” добави той.

Роси вкара 3 гола досега през  сезона за Жълтата подводница, която обаче се представя неубедително и спечели едва 2 от всичките си 14 мача през сезона и на 18-о място в първенството, а в Шампионската лига загуби първите си 3 мача.

Лошото за Виляреал е и това, че другият основен нападател на състава Нилмар също се възстановява от операция на коляното, макар и тя да бе по-лека и ще бъде извън игра още известно време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ВиляреалДжузепе Роси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ще върнат Нихат отново