Левски набеляза африкански таран

Сините започнаха усилено работата си по зимната селекция
Обновена: 25 ное 2011 16:53 | 25 ное 2011 16:53, Георги Пешев
2
Левски набеляза африкански таран
Треньорът на Левски Николай Костов вече сериозно работи по зимната селекция на "сините"

Треньорът на Левски Николай Костов вече е обърнал сериозен поглед към предстоящата селекция на тима. Както е известно, специалистът е пожелал съставът да бъде подсилен най-малко с трима футболисти по време на зимната пауза.

"Сините ще привличат играчи от чужбина. Причината е, че у нас няма качествени футболисти на разумни цени. Затова в полезрението на наставника попадат доста чужденци.

Номер едно в списъка на Костов обаче е африкански нападател. От клуба обаче ревностно пазят името му в тайна. Именно привличането му е приоритет на клуба. В момента Левски разполага само с една чиста деветка в лицето на Сьорд Арс.

Холандецът обаче е резерва при Костов, въпреки че вкара двата решителни гола срещу Локомотив Пловдив и донесе успеха на тима срещу Видима - Раковски.

Костов иска таран, който да е по-комбинативен и да участва в изграждането на атаките на тима, докато холандецът е типичен консуматор.

Левски се оглежда и за халф и централен защитник. Днес Костов ще има среща със собственика на клуба Тодор Батков.

Босът вече я анонсира. На нея ще бъде обсъдено и с кои футболисти Левски ще се раздели след края на полусезона. Очаква се клубът да прекрати контрактите си с Ларс Рисп и Даниел Димов.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ЛевскиНиколай Костов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
bvb преди 12 години
Браво на треньорите. Вие сте за представители на "unicef" с вашето хуманитарно подпомагане на разни измислени чужди футболисти вместо да си развивате школите. То и 40 годишени да докарате от разни вторидевизионни клубчета ще са звезди в България.
1
1
 
1
 
! Отговори
orakul преди 12 години
imeto bilo taina. sas sigurnost , r. mila