ЦСКА вади на сергията Зику, Мораеш, Делев и Бандата

"Армейците" продават поне една от звездите си през зимата
27 ное 2011 13:12, Красимир Ангелов
6
ЦСКА вади на сергията Зику, Мораеш, Делев и Бандата
Снимка: Булфото

ЦСКА почти сигурно ще се раздели с поне една от звездите си. Янис Зику, Иван Бандаловски, Жуниор Мораеш и Спас Делев са в полезрението на мениджъри от цяла Европа, които ще гледат карето и в дербито с Лудогорец в понеделник.

Срещата е от 18.00 ч. на стадион "Българска армия". Интерес към Зику, Бандаловски, Мораеш и Делев проявяват отбори от Италия, Турция, Русия, Полша, Холандия, Румъния и Южна Корея.

Ръководството на ЦСКА се надява четиримата играчи да се представят на високо ниво в дербито с прекия конкурент за първото място в "А" група и именно затова са поканили чуждестранните скаути на този мач.

Както е известно, ЦСКА постави цена от 1 500 000 евро за Делев, а сумите за раздялата със Зику и Мораеш са по 2 000 000 евро.

Най-евтин за този момент е Бандаловски, който е оценен на 800 000 евро. Бандата прави много силен сезон и най-вероятно ще покачи цената си, тъй като той е и национален състазател.

Преди дни пък се появи информация, че Стяуа има мераци към Зику и Мораеш, но едва ли ще извади тези пари на ЦСКА. Двамата дойдоха на "Армията" като свободни агенти и сега червените могат само доволно да протриват ръце.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Влади преди 12 години
Ей, кога ще ги разкарат тези пернишки . Да се маха Гоцето и с него пейзаните, свързани с БСП(БКП)-то, назначени за капиталисти, бандитчета. *** най-силния български отбор. Както руското еврейче М.Чорни - "Левски".
5
2
 
4
 
! Отговори
цскар преди 12 години
За Дърводелев 100 000 и в анадола,Бандата преотстъпен някъде за 50 000,Зику и Мораеш остават и играем в Шампионска лига.
4
1
 
4
 
! Отговори
Схемата преди 12 години
Как се уреждат футболни срещи в България. Трета поредна седмица, се лапат пари по схеми
3
4
 
2
 
! Отговори
Търк преди 12 години
До 1: То не става въпрос какво желание има ръководството, а какво желание имат конкретните играчи. ЦСКА каквото и да прави няма как да се надцаква в даването на заплати, ето някаде четох, че китайците ще дават на Зику 6 пъти по-голяма заплата, отколкото получава сега. Трудно е за който и да е било роден отбор да си задържа "звездите".Между другото, на мнение съм, че няма да е лошо да продадем Зику, а с парите да закупим качествени попълнеия в средата на терена, нападатели имаме доста.
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Точно обратното ! Да вземат момчетата от ДЮШ , които могат да играят и искат да играят , а не да продават мачове и да тренират в дискотеките . Ако и всички други отбори направят същото , най - накрая ще гледаме истински футбол в България .
1
2
 
21
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Май ръководството на ЦСКА не искат да стават шампиони щом разпродават най-добрите си футболисти.