Бойко се срамува. Вече не ще да е футболист №1

"Това е един вид протестен вот срещу ниското ниво в БФС"
Обновена: 5 дек 2011 14:59 | 2 дек 2011 10:47, Георги Пешев
127
Бойко се срамува. Вече не ще да е футболист №1

Премиерът на България Бойко Борисов обяви, че не се радва на постижението си в анкетата за Футболист на 2011 година.

Както е известно, феновете масово гласуват за Борисов в анкетата и така той стана №1, като задмина дори Димитър Бербатов, Николай Михайлов и Стилиян Петров.

"Не искам хората да останат с впечатлението, че аз искам тази награда. Това е лошо. Дори ме е срам, защото всичко това е един вид протестен вот срещу ниското ниво на хората в БФС, на футболистите, треньорите и деятелите у нас", заяви Борисов пред TV7.

Той отчита липсата на някакви значими успехи във футбола. "Изпращаме една много лоша година във футбола - има купени срещи, националният отбор не играе добре, на мачовете у нас ходят по 100 души".

"Годината беше тежка и за най-великия ни футболист след Христо Стоичков - Димитър Бербатов. Едни фенове не гласуват за него, защото той не иска да играе за националния отбор. В същото време хората виждат, че се раздавам за спорта със сърце и душа", добави Борисов.

Премиерът обяви още, че е намерил спонсор не само на Левски, но и на ЦСКА.

Още по темата

"И на ЦСКА намерих. Клубовете си имат президенти да ги обявяват, аз не съм ви коментатор".

Още футболни новини от България четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
4
 
12
 
! Отговори
Гошко преди 12 години
Той Бойко от сърказъм и подигравки не разбира. Или не иска да разбира. И аз гласувах за него, за да видя до къде ще стигне простотията в България, иначе футбол не гледам, не си заслужава.
101
3
 
7
 
! Отговори
иван преди 12 години
някой е написал че тиквата разбира тази подигравка и ще се откаже от наградата.Не ,боко ако разбира-това значи че ние си имаме мислещ премиер,но истината е че много акъл са му набили неговите кукловоди ,за да се самооткаже.
100
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
stana izvestnio po celia svet, dea. shame, dea.
99
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ББ заслужава приза:Зеленчук на годината!!!Страната се тресе от протести,а той ръси глупост след глупост по телевизиите!
98
5
 
26
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 12 години
Този с патравите си крака наистина се смята за футболен гений!!!И Вие гласувахте това недоразумение да бъде премиер на българите!Срам и позор!
97
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз гласувах за тебе Бойко, не за да наказвам БФС, а за да станеш за смех за пореден път
96
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нека спортува, колкото може повече, че иначе ще управлява.
95
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
един път иска, сега не иска. НИЕ ВСИЧКИ искаме да е футболист и спортист на столетието.
94
1
 
34
 
! Отговори
Дъжд не вали преди 12 години
Борисов, ти май не се сещаш - хората ти се подиграват - и на теб, и на т. н. български футбол...Както казват: "Ти го плюваш, то си мисли, че дъжд вали!"
93
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе до кога ще ни занимавате с изцепките на тиквата?
92
0
 
23
 
! Отговори
Запалянко преди 12 години
Замисълът му е много по-голям.Отказва се от футболист на годината и взима тази за "СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА".При него тово чувство за срам то няма - лъже наляво и надясно.Министрите му говорят едно, той трето и накрая го духа този дето гони топката по пистата.Не знам кой го е светнал че този вот на запалянковците беше точно ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ НЕГО И ГЕРБ.
91
0
 
33
 
! Отговори
спортист преди 12 години
Този човек наистина няма спомен какво говори.По БТВ той беше много радостен от този факт и каза, че няма да върне наградата, ако я получи. Сега говори друго-наистина пълна шизофрения
90
2
 
21
 
! Отговори
do 78 преди 12 години
Станишкото го избраха за председател на ПЕС, пост до какъвто в европолитиката никой българин не е достигал. Бойко има още много да го гони в сериозни номинации и избори...
89
1
 
11
 
! Отговори
Баткоff преди 12 години
ей богу, като има толкова много протестиращи, що не ме номинирате и мене бе, аз редовно ритам... Гонзо по кокалчетата
88
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не ,не е гавра с бг футбола- гаврата е с теб, Бойко, с теб!
87
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това не е протестен вот срещу нивото на българският футбол това е протестен вот срещу него.
86
2
 
20
 
! Отговори
До 85 преди 12 години
"Б.Борисов много добре разбира това и естествено няма да вземе тази плюнка"-глупости той нещо не е разбрал.Явно бая е трябвало да му го набиват в главата за да се откаже.Само преди три дни казваше в БТВ че няма да се откаже от тази награда.Той се гаври със всички нас та редно е и народа лекичко да се из гаври с него.
85
1
 
23
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Някой от господарите му май го е светнал че му се подиграват и сега дал заден,след като по БТВ гордо обяви че хич нямало да проявява скромност и бил си заслужил да е номер 1 след като бил Гонзо и "няколко левскарчета " с 18 на 12.Не е беля да си ***,беля е да не го забялзваш,хаха.Бойко много ми причлича на гяроя от оня виц дето всички се меят и той се смее,само дето накрая се оказало че се смеят на него,хаха
84
0
 
38
 
! Отговори
До 82 преди 12 години
Аз съм навит да го изненадаме и в навечерието на Осми март да го изберем за жена на годината. Не знам как е с другите, ама аз го пожелавам поне по десет пъти на ден.
83
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази номинация ако някой хора още не са разбрали е подигравателна. Няма никакъв протест, понеже Б.Борисов си е такъв на всяка манджа меродия, Бие всички на тенис, игра и с Борис Бекер, рита мачове и все печели и е голмайстор, бие всички на карти, играе спаринги с Долф Лунгрен и т.н... Еми затова хората го номинираха и гласуват за него в тази анкета докато се подхилкват ехидно. Б.Борисов много добре разбира това и естествено няма да вземе тази плюнка. Защото щеше да е вече голяма гавра с личноста му.

Спонсорирани публикации