Николай Костов започна да се съмнява в "Бижутера"

Треньорът на Левски май ще се откаже от ветерана
Обновена: 7 дек 2011 13:52 | 7 дек 2011 13:52, Красимир Ангелов
5
Николай Костов започна да се съмнява в "Бижутера"
Снимка: Булфото

Доста изненадващ обрат е настъпил в мнението на новия треньор на Левски Николай Костов за ветерана Христо Йовов.

Макар че "Бижутера" е един от най-силните футболисти на "сините" през кампанията, вестник "Меридиан мач" излезе с информация, че Костов се колебае дали да задържи Йовов в тима.

Припомняме, че когато застана начело на Левски Костов сподели, че за Левски Йовов е като Райън Гигс.

Офанзивният полузащитник направи страхотен мач в дебюта на Костов срещу Берое, когато разнищи отбраната на заралии и по всичко личеше, че той ще бъде лидер на тима и при новия наставник.

В последно време обаче специалистът е изразил негодуванието си от представянето на Христо Йовов заради последните му изяви. 

В разговор със спортния директор Георги Иванов Костов директно е споделил: "Май правим грешка с новия договор на Йовов".

В същото време днес стана ясно, че соченият за гонене швед Ларс Рисп моли босовете на Левски да не го трансферират в чужбина, тъй като животът в София му харесва и той иска да остане в столицата ни.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Стефано преди 12 години
До Анонимния Философ - Тази цялата повърня, която всъщност представлява малоумното ти обръщение така да кажем към феновете на ФК ЛЕВСКИ София е плод на единствената ти мозъчна клетчица или имаше и външна намеса?! Реторичен въпрос Неграмот!!! Няма нищо лошо, даже бих казал че е напълно нормално да кръстиш нещо толкова свято на един от най достойните хора, които могат да се нарекът БЪЛГАРИН!!! Като не ти отърва...беж в местния хоремак да удариш някоя и друга ракия дървениййй...!!!!
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов не е треньор на Левски, а е треньор на ФК Левски има разлика, нали? Заради постоянното използване святото име на Левски по такъв махленски начин, призовавам феновете и ръководство на ФК Левски да сменят името на отбора си, защото Левски е светиня за България и е на всички българи, то трябва да ни обединява като нация, а се получава обратното. Неговото име трябва да се споменава само в специални моменти, като национални празници и други такива светли дати. Ежедневното му споменаване в такива битовизми, като например - Левски закупи еди какъв си играч, или Левски победи Ботев, а имаше и куриози като Локо Сф прегази Левски, което си е направо гавра с името на най-великия българин и е недопустимо това да продължава. Ако феновете на ФК Левски бяха наистина патриоти сами щяха да се откажат и да си измислят ново име. Ето и заглавието преди седмица Сьорд Арс отново спаси Левски как го е спасил пък историята нищо не казва за този подвиг, изобщо кашата е пълна. Принизяването на името на Левски до такава степен трябва най-после да спре. Впрочем никъде по света футболен отбор не носи името на националния си герой, да не говорим, че поради невероятно слабите игри на този отбор, когато изгуби няколко срещи в последните 3 минута, въпреки че водеше с 2 гола преднина, станаха за смях и в чуждата спортна преса ги нарекоха евроидиотите на Евротурнирите, така че това свято име Левски не трябва повече да бъде обиждано и поругавано по такъв начин. Но всичко ще си дойде на мястото, когато феновете и ръководството на ФК Левски осъзнаят, че името Левски не трябва да бъде експлоатирано по никакъв начин и вземат единствено правилното решение да се преименуват, със сигурност ще бъдат аплодирани от цяла България. Същото важи и за Ботев Пловдив и Ботев Враца. Няма нищо срамно в това да се откажеш от името на любимия си отбор, даже ще се възприеме като висш жест на национално самосъзнание, за да може името Левски да остане само като символ на героизъм, който няма аналог в световната история Всички българи сме задължени да пазим и тачим това име. То винаги ще ни напомня за българския героизъм през вековете, защото е еманация на най-висше родолюбие и саможертвоготовност, пример за десетки поколения напред.
3
1
 
0
 
! Отговори
бивша надежда преди 12 години
Таланти има винаги и винаги ще има в БГ.Но тъй като излизат от нищото, виждат колко лесно превъзхождат останалите връстници,дават имам пари които за тях, акали на двора са огромни, дори и МПС могат да си купят с една заплата,и се отпускат, почват да пият и да не спазват спортен режим. Някои отиват в чужбина, там БГ навиците ги изобличават и се връщат в БГ. Тука са отново таланти, но влияят зле на младите в отбора....такъв е и Йовов.
2
1
 
3
 
! Отговори
Левскар преди 12 години
Наистина е специалист Костов щом е надушил левака Йовов. Тоя Йовов от 2 метра пред вратата бие в аут!!! Страхотен некадърник. А дано Ларс Рисп го оставят,защото е единствения силен защитник с Мулдер. Другите са леж!
1
3
 
8
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Бижутера е ценен за Левски и целия български футбол с изключителните си пропуски. Дано играе още.