Сър Алекс: Катастрофа! Не очаквах подобно нещо

Шотландецът не бе никак на кеф след загубата от Блекбърн
1 яну 2012 10:09,
52
Сър Алекс: Катастрофа! Не очаквах подобно нещо
Снимка: Reuters

Мениджърът на английския шампион Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън бе бесен след шокиращата домакинска загуба с 2:3 от последния в класирането Блекбърн Роувърс.

Двата тима се изправиха един срещу друг на "Олд Трафорд" в ранния следобед вчера, а момчетата на Стив Кийн подариха страхотен новогодишен подарък на своите фенове.

Отбраната на "Червените дяволи" като цяло се справи доста зле във вчерашната среща, а освен това вратарят Давид де Хеа също бе крайно неубедителен.

Именно той може да бъде винен за загубата, тъй като победният гол на Роувърс си бе чисто вратарски, след като той не успя да се пребори за една висока топка и бе оставен да бъде излъган елементарно.

Фъргюсън пък празнуваше вчера своя 70-годишен юбилей и определено празникът му се е превърнал в истински кошмар след мача на неговия тим.

Коментирайки конкретно победния гол на Блекбърн, шотландецът обяви, че в тази ситуация футболистите му са могли да се справят по-добре.

"Мисля, че всички можехме да се справим по-добре при победния гол за гостите", заяви Фърги на пресконференцията след срещата.

"Тази загуба е истинска катастрофа. Не мога да повярвам. Изобщо не очаквахме подобно нещо", добави шотландският специалист, който остана крайно разочарован от неуспеха.

"Допуснахме два ужасни гола и като цяло не мога да повярвам, че дадохме победата на гостите. В подобен двубой не можем да позволим това. Блекбърн обаче се хвърли на живот и смърт. Те имат нужда от точки, за да се спасят.

Гостите се защитаваха много добре и на няколко пъти спасиха вратата си", не пропусна да отбележи още шотландецът.

"Освен това теренът бе в много лошо състояние, заради дъжда, който се изля. Валя цяла седмица и това попречи на скоростта в играта ни. След като изравнихме мислех, че ще спечелим мача, защото до края имаше достатъчно време, но в крайна сметка това  така и не стана.

Може да се каже, че до голяма степен рискувах с включването в игра на Андерсон, но той даде всичко от себе си. За наше съжаление обаче това нещо не помогна. Както вече казах за третия гол, всички трябваше да се справим по-добре при него. Не е виновен само вратарят", завърши сър Алекс.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И кое точно му е ценното на това дърво? За български шампионат да, ценен е както и Зику е ценен. Но в тези срещи такива играчи, които само чакат на готово топката в наказателното поле не струват защото отслабват защитата. Бербатов се опита да играе с друга функция и изпроси дузпа която може би предопредели мача. Който и да беше на мястото на Бербатов щеше да ги вкара тези два гола, топката дойде на готово и в двата случая.
29
7
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко повече от 6 гола в три мача трябва да вкара Бербатов, за да разбере Фъргюсън, че му е най-ценния играч.
28
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тия ли щяха да размажат барса и реал, сега ще ги гедат по телевизията, биха ги базел и блекбърн, а шити им писа шестица
27
6
 
36
 
! Отговори
.!. преди 12 години
К'во ревете бе, умници...Блекбърн се борят за оцеляване, Ман Ю ги подцениха и си платиха. Нима Роъвърс не биха 3:4 Арсенал като гости? А? Тогава що не квичахте бе? Има ли отбор, който само бие? Само дай да лаем...
26
1
 
21
 
! Отговори
блекбърн преди 12 години
чрд и чнг за саф
25
4
 
37
 
! Отговори
do 18 преди 12 години
Бира не пия, нито съм някой шкембелия, който седи и се драпа по оная работа, защото няма какво да прави...интересувам се от футбол, но не съм някакъв отявлен НАЦИОНАЛИСТ (както ме изкара), а просто в случая мисля, че не си прав за Бербо, който е добър играч и заслужава повече доверие, защото ти РАЗБИРАЧО (ако беше толкова разбиращ), щеше да видиш, че той има ПАС, НЮХ, ВИЗИЯ ЗА ИГРАТА, ЗАДЪРЖА ТОПКАТА и знае как да бележи (има 101 гола в ВЛ). Ти колко гола имаш и по какво разбра, че си разбирач?
24
4
 
13
 
! Отговори
До 23 преди 12 години
Точно затова си стягам багажа и се махам, оставям ви двамата и ти желая приятно поемане на масивния му член!
23
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боко, ама ви го наби на всички избори надълбоко, кухи кратунковци *** ниедни!
22
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сър алекс желаем ти да вземеш нашия футболист на годината Боко доста успехи ще ти донесе
21
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе, ***, това си 100% тотаджийски мач. Само плиткоумници като вас могат да коментират кой как е играл в такъв мач, имащ значение само за букмейкърските къщи!
20
5
 
30
 
! Отговори
Жо преди 12 години
БЕРБАТОВ има уникално постижение сред голмайсторите във Висшата лига за този сезон. За играни общо 340 минути той има 6 гола- средно, по един гол на 56 минути игра. Най-близо до това постижение е Джеко с 10 гола за 691 минути- т.е. един гол- на всеки 69 минути. Другите голаджии /включ. Ван Перси/ са постигали головете си средно за по 90 и повече минути игра!
19
3
 
16
 
! Отговори
тцтц преди 12 години
Абе разбирачи,юнайтед играят през 3 дена,то за тва има толкова футболисти и се правят ротации.Не може Гигс И Рууни да издържат всеки мач.Блекбърн беше предпоследен все пак.
18
17
 
4
 
! Отговори
do 15 преди 12 години
Много повече разбирам от националисти като тебе, дето досегът им с футбола е само пред телевизора с бира и кюфтета.Смешници.
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
човек трябва да знае да печели .....но и да губи...загубите стимулират за следващи победи ...така е живота
16
3
 
18
 
! Отговори
Един преди 12 години
Ей, Анонимен, флегма си ти! Изкарай си ръцете от *** и си оближи пръстите, калцун!
15
2
 
20
 
! Отговори
до анонимника преди 12 години
Ти си разбирача бе, нали ти изказваш компетентно мнение...Ясно е, повечето хора би вкарали от близко разстояние, но за целта трябва да ги купи клуб като Ман Ю...това е трудното бе, аланкоолу...какво има да си чешем клавиатурата?За мен Бебатов е добър играч, какво нямал скорост, уж не се движил (а показателите му показват друго)...и какво ще кажеш сега, че Бербо ли е виновен за загубата, а? Вярно, направи дузпа, но после сае реваншира...а какво стори Карик? Сума ти грешки, а Де Хея? Закопа ги..
14
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама после ревете , че никой не му подавал на флегмата смотана.Сякаш всички винаги са му длъжни.Той го мързи да избяга 50 метра да не се разпадне .
13
40
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво градивно видя от тая флегма цял мач, бе рабирател?Точен пас ли, извеждане ли, спечелено единоборство ли? Борба за топката във въздуха при третия гол на Блякбърн? Видя ли? Не! Тогава се скрий някъде, ***.Тия голове от гюме на слабаци и аз мога да ти ги вкарам. Бил застанал на точното място.Ми то оставаше и да не е там, той от мързел го мързи да си мръдне кривите крака тая флегма.Пусни си втория му гол да му проследиш движението по време на цялата атака, когато Валенсия се скъса да тич
12
4
 
36
 
! Отговори
.!. преди 12 години
Бербо им виновен...че играе защитник при статичните положения и се бори с ония горили Самба и Аякбени....и накрая Де Хея *** на мача с малоумната си изява (поредната в мача)...
11
3
 
41
 
! Отговори
чекист преди 12 години
И колко гола трябва да вкарва на чам Бербатов, та да не е флегма. Два мача е титуляр-5гола. Колко още разбирачо ?