Бербатов със слаба оценка за представянето си срещу Нюкасъл

Фил Джоунс бе определен за "издънка на мача"
31
Бербатов със слаба оценка за представянето си срещу Нюкасъл
Снимка: Reuters

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов получи сравнително слаба оценка за представянето си срещу Нюкасъл при загубата на неговия тим с 0:3.

30-годишният стрелец бе оценен с 5 от електронното издание "Гол", след като не успя да направи нищо кой знае колко интересно в мача, освен че уцели една греда.

Същата оценка са получили още четирима футболисти на Юнайтед - Дани Уелбек, Нани, Рио Фърдинанд и Патрис Евра.

С 5,5 пък са оценени Райън Гигс, Уейн Руни, Джи-Сунг Парк и Майкъл Карик. Най-високите оценки за футболисти на Юнайтед са 6-ици и те бяха определени на Антонио Валенсия, Андерсон и Хавиер Ернандес.

Фил Джоунс пък бе избран за издънка на мача и получи оценка 4. Той не успя да опази Демба Ба и си вкара автогол, за да оформи крайното 0:3.

За играч на мача пък бе определен Йоан Кабай, който вкара фантастичен гол от фаул. Французинът получи 8,5, колкото има и Демба Ба.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АКО НЕДОРАЗУМЕНИЕТО НАНИ ПОДАВАШЕ ПОВЕЧЕ ТОПКАТА , А НЕ ЗАМЕРВАШЕ ВРАТАТА НА НЮКАСЪЛ ОТ 40 - 50 М. МОЖЕШЕ И ДА Е ДРУГ РЕЗУЛТАТА .МАИ САМО СЪРА НЕ РАЗБРА ЧЕ ПОРТУГАЛСКОТО *** ПОВЕЧЕ ПРЕЧИ НА ОТБОРА ...
30
1
 
5
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Иначе харесвам Рууни за хъса с който играе и че не пада като умрял при всяко бутване от защитник,ама в тоя мач около 8 /осем/ пъти не можа да спре топката!?!
29
3
 
8
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
Що бе, Ернандес и Уелбек какво сториха? Първия направи 4 засади за нула време, а другия не можа една топка да отиграе като хората.
28
3
 
5
 
! Отговори
do27 преди 12 години
Да, беше много стабилен в не правенето на нищо.И САФ реши да замени стабилния за някой по- нестабилен:)
27
5
 
8
 
! Отговори
do 26 преди 12 години
Кой е националист бе? Когато Бербо играе - играе...когато не, никой не го жали. Ти да не мислиш, че имам плакат на Бербатов у нас и всеки ден си пускам негови изпълнения за добро утро? Вчера кой игра от Ман Ю? До смяната си Бербо беше стабилен, макар, че играта беше по крилата и се центрираше само...Всички ***, които дават минуси са найстина такива. Затова държавицата ни се разпада, защото всеки си дърпа към него чергата и казва на черното - бяло. Ценности няма, всеки се прави на велик.
26
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не може да бъде! Барби слаб! Балерината няма слаб в кариерата си досега мач според болните националисти.
25
5
 
9
 
! Отговори
.!. преди 12 години
Досега четох коментарите тук...да ви питам нещо - Щом Ман Ю не са отбор и болшинството са смешници, как, аджеба са на 2 място и си имат реални шансове за титла? М? Всички разбирачи нека ми отговорят, моля!Вие не сте Българи бе...Бербо им виновен. Рууни не може да спре топка, Рио неадекватен, Евра и той, Фил Джоунс имаше слаб ден, а Нани- трагичен. Само Бербо, Гигс (отчасти) и Валенсия бяха в час...после и Уелбек и Ернандес бяха смешни...после плюете нашия. ***!
24
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"От всиички най-адекватно се държа Бербатов" - особено адекватно беше деликатното му навеждане при втория гол, при което топката мина на милиметри от главата му!
23
0
 
6
 
! Отговори
D.I.Sliven преди 12 години
Man.utd sega sa bleda syanka na otminala slava.
22
0
 
6
 
! Отговори
Бойко преди 12 години
голяма издънка да манчестър
21
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не е никакъв футболист,проваля отбора
20
0
 
13
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Чичарито цял мач тича като муха без глава и бе многократно в явна засада оценката му е не повече от 4. Бербатов заслужава 5.5, 6 за Валенсия и Андерсон е пресилена оценка по-скоро са между 5 и 5.5.
19
0
 
12
 
! Отговори
До 18 преди 12 години
Евала ей тва е, даже ако забележиш на facebook-a на Ман Ю са Руни, Чикирики и Парк ... що? Щот се продава в големи държави ... всичко е маркетинг и пари.
18
0
 
12
 
! Отговори
Зрител преди 12 години
Чикчирик е в отбора от година и половина и аз не мога да се сетя за едно негово отиграване,което да ми е направило впечатление.Той е маркетингов продукт и го налагат,за да му се продават фанелките в латинска Америка,същата работа е и Парк
17
0
 
12
 
! Отговори
про-бербо преди 12 години
За пореден път се разбра, че Руни и Нани не искат да играят с Димитър и това си е. Когато ги няма вкарва , като ги има не вкарва. И сега за тези, които не са се досетили какво предстои :) ето утрешните новини:Уейн Руни спира с алкохола , двамата с шотландската пиянка пак стават първи приятели и познайте...кой отново сяда на пейка и пак почват едни сериали с трансфери ... дето вече 3-та година се точат...направо ми писна от медийните им ***.Затова заслужават Барса и други отбори да им пълнят мрежата където ги хванат.
16
2
 
9
 
! Отговори
До 14 преди 12 години
гледал мача, да не си гледал друг мач бе?! Кое му беше грубото?! Освен влизането за червен картон на Гигс, друго кое му беше грубото?! По второто - Ман Ю не че нямат душа, нямат отбор, друже! Със среднокачествени играчи - толкова, вече е трудно да се бие само с име! И трето - гледай пак положението с гредата на къде насочи топката Бербатов и дали ако беше продължила траекторията си, Крул нямаше да я хване? Просто рикошета промени траекторията й, факт!И накрая - писна ми от промити мозъци!
15
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Злобарите пак започнаха да се лигавят срещу компютъра.
14
6
 
8
 
! Отговори
гледал мача преди 12 години
Първо съдията допусна доста груба игра, което не е по вкуса на МЮ. Второ МЮ играха без душа, което в Англия се наказва по този начин. Трето Бербатов ясно, че не е душата на отбора, нито водач, но това не означава че е играл слабо. Много ми е интересно какво щяха да кажат "оценителите" ако гредата беше влязла.
13
0
 
13
 
! Отговори
до #12 преди 12 години
направо ми взе думите от устата. Оная леща провали 5 атаки като го оставиха в засада и = 6. Съра е много зле с идеите последно време ама нали е "сър" и паметник ще му турнат без да го критикуват дори.
12
4
 
15
 
! Отговори
Бербо преди 12 години
Ако не бях гледал мача, щях да приема този безумен коментар и още по-безумни оценки. От всиички най-адекватно се държа Бербатов. И го казвам не защото съм българин. Та Рууни беше жалък, такива бяха и останалите. А Чичарито има по-висока оценка от Бербатов! Този "майстор" на засадите. Абе нещо ги дразни нашето момче и тези англичани не могат да приемат най-очевадното - САФ трябва да си ходи.Време му е. Трябваше да го направи още миналата година. Каквото е постигнал досега, постигнал го - поклон и