Умората победи Григор Димитров

4 мача в рамките 18 часа са твърде много за който и да е тенисист
Обновена: 7 яну 2012 10:33 | 7 яну 2012 10:32,
55
 Умората победи Григор Димитров
Снимка: БТА

След уникалната си серия от три поредни победи в рамките само на 14 часа първата ни ракета Григор Димитров не издържа на невъзможното темпо и днес се отказа от по-нататъшно участие на международния тенис турнир в Сидни.

Да ви припомним, че Гришо изигра феноменален двубой срещу Марди Фиш вчера в ранния следобед, след това бе с основна заслуга и за решителната победа в сблъсъка на двойки срещу САЩ.
 
Последва 5-часов изморителен полет от западното крайбрежие на Австралия, където се намира Пърт, до източния бряг, където пък е Сидни и нова победа, този път в първия квалификационен кръг над естонеца Юрген Зоп с 6/1, 6/7, 6/2.
Още по темата
Само два часа по-късно хасковлията трябваше да изиграе и срещата си от втория кръг на пресявките срещу представителя на домакините Адам Фини.
Тук вече физическите сили на нашето момче привършиха и при резултат 0/3 Григор прекрати по-нататъшното си участие.
 
Така българинът няма да може да прибави точки към актива си, но пък за сметка на това ще има достатъчно време да си почине и да се възстанови, преди старта на първия за сезона турнир от Големия шлем – Откритото първенство на Австралия в Мелбърн.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
12
 
8
 
! Отговори
Чоки преди 12 години
Цветито не го е олабила, и човека просто се е претоварил....;)
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз па не разбрах що организаторите на турнира така са я нагласили ?
50
22
 
6
 
! Отговори
м преди 12 години
Браво на Гришо. За разбика от Цветана, харесвам Григор. Борбено момче което знае каква е цената на победата. Не е оправдание обаче това, че е изморен. Та той е само на 20. Какъв е този спортист който ще се измори при три мача и то на такава възраст. Или треньора му не струва, или няма воля...всякаква причина може да бъде, но това не го оправдава изобщо!
49
11
 
2
 
! Отговори
do 43 преди 12 години
ех ***, ***!*подвиг не подвик!Аз също съм на мнение че гришо постъпи типично по български. Очевидно е преценил че губи мача и след това щеше да се оправдава по същия начин. Не че не е талант, подкрепям го дано да успее но не трябва да се предава, никога! Всъщност понеже следя тениса и съм чел коментари на чужденци те също са на мнение че Гришо има слаба физическа подготовка. И те ли са *** ? Истината трябва да му се каже за да израстне!
48
0
 
12
 
! Отговори
ew преди 12 години
Ей червени психопати спрете се бе! Толкова сте изперкали от злоба, че няма да има власт (крадене) вече за вас, че не го вадите от устата си...Б.Б. Не ни интересуват политическите ви глупости! Болна история.
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
i zagobata e sladka sled koeto ni pokaza v tova momche ima dosta matrial uspeh za napred
46
2
 
25
 
! Отговори
До БЪЛГАРИТЕ преди 12 години
Вижте какво ,четете между редовете не обръщаите внимание на коментиращи ***,*** и др. със не ясен произход . Не им отговаряите ,не ги четете . Браво на нашето момче ,да вдига горе главата и бои на ред
45
11
 
8
 
! Отговори
от 27 до 28 преди 12 години
Защо да съм *** ? Аз харесвам Б. Борисов. Той е най добрия тенисист. Той е като слънцето и въздуха за всяко живо същество!
44
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мачкай, Гришо!
43
33
 
8
 
! Отговори
Изумен преди 12 години
абе къв е тоя спортист Грогор на 20 години дето се уморява толкова бързода не е болен нещо?бате Бойко на 50 години всеки ден мач играе, пътува, обекти открива, интервюта дава, шофира, в 6 часа става ,в 23 заспива....и не се уморяватоя младок Григор за 2 мача се умори....ай сиктир!
42
2
 
18
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Този, който му е направил тази програма е за убиване!Ами, ако се беше контузил?!
41
2
 
21
 
! Отговори
do 39 преди 12 години
Село село,ти летял ли си (освен от покрива върху купата със сено) 5ч полет и мачове без аклиматизация с такава честота са подвик.
40
0
 
34
 
! Отговори
яро преди 12 години
айде вместо типично по български да плюете,вземете за разнообразие малко да се зарадвате за Гришо и Цвети,и без туй те са от малкото ни спортисти напоследък,които ни карат да се гордеем че сме българи....
39
10
 
7
 
! Отговори
Ченге преди 12 години
Тоя да внимава с куфарите на връщане, че на едно наше момче спортистче вече му гепиха стоката.
38
35
 
3
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
"5-часов изморителен полет" Само българите можете да се изморите докато лежите. От мързел вече едва дишате.
37
2
 
17
 
! Отговори
мария преди 12 години
Дано си почине и се подготви за Аустралиан опен добре. Успех пожелавам и на него, и на Цвети. Те дават повод да се гордеем с тях, въпреки българщината.
36
3
 
43
 
! Отговори
kir преди 12 години
Момчето е на 20 год и ни накара да се гордеем, че сме българи по начин по който отдавна не сме се гордяли. Благодарим ти Гришо!!! А големите му успехи тепърва предстоят. Колкото до плюещите дрисльовци във форума...те не са достойни дори да му гонят топките.
35
33
 
6
 
! Отговори
ВОЛЕН преди 12 години
Станишев Президент
34
6
 
25
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Само така,Гришка! Ако четеш коментарите на някои ***,не им се сърди, те са просто дребни хорица,неизвестни никому. Като плюят и те подиграват,нека да те заместят и да видим какво ще покажат. Гришо,желая ти много здраве и психическа устойчивост през тази година,а другото ще си дойде. Та ти си само на 20,какво повече искат от тебе? УСПЕХ!!!!!
33
8
 
5
 
! Отговори
Българин разбирач преди 12 години
Плюв плюв плюв, БРАВО на мене! Плюв плюв плюв УУУУУУУУУУУ за гришo!

Спонсорирани публикации