Носител на УЕФА пожела Сьорд Арс от Левски

Айнтрахт Франкфурт иска да привлече синия нападател
12 яну 2012 16:00, Георги Пешев
1
Носител на УЕФА пожела Сьорд Арс от Левски

Носителят на Купата на УЕФА за 1980 г. Айнтрахт Франкфурт иска да привлече нападателя на Левски Сьорд Арс.

Както е известно, холандското менте получи разрешение от ръководството на "сините" да си търси нов клуб, а сред най-сериозните кандидати да го вземе, е именно Айнтрахт.

Арс е бил одобрен от Армин Фее и се очаква скоро да започнат официални преговори. Интерес към нападателя има и от страна на тима от отбора от неговата родина ВВВ Венло.

През този сезон Айнтрахт се подвизава във Втора Бундеслига и усилено търси заместник на гръка Теофанис Гекас, който поема към Самсунспор.

Елитният ВВВ Венло иска да привлече нападателя на Левски. Преди три дни тимът продаде на ЦСКА Москва нигерийския национал Ахмед Муса и тимът от Ниската земя вижда в лицето на Арс отличен вариант за негов заместник.

Таранът не влиза в плановете на треньора на Левски Николай Костов и от Герена му търсят нов клуб още от декември миналата година. Според изданието холандците вече са влезли в преговори с колегите си от София.

При продажба на Арс обаче сините няма да видят и стотинка от сделката. Това е така, защото трансферната сума ще бъде преведена директно на бившия клуб на нападателя Цволе, откъдето чакат над 100 хил. евро по сделката за Сьорд през миналия сезон.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: левскиСьорд Арс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде и Бай ви *** да се облажи малко по празниците.