Принц Албер II отказа изненадващо на Банско

Все пак благотворителното състезание по ски ще се проведе
27 яну 2012 19:44,
58
Принц Албер II отказа изненадващо на Банско
Снимка: Reuters

Принц Албер Втори няма да може да присъства на шестото благотворително състезание по ски на асоциацията A.S. Star team for the children M.C. в Банско на 28 януари.

Изпълнителният директор на асоциацията Мауро Серра обяви тази вечер, че Негово Величество искрено съжалява, че ще пропусне събитието.

“Негово превъзходителство отменя присъствието си в Банско заради неотложни промени в програмата, които изискват неговото присъствие в Монако. Негово превъзходителство искренно съжалява, че няма да може да присъства и пожелава на организаторите голям успех за това благотворително събитие”, каза Серра.

По думите му принцът остава активно и силно обвързан с мероприятията, организирани от ски отбора на звездите за децата от самото му създаване през 1993 г.

Самото състезание в Банско трябваше да се проведе още през март, миналата година, но тогава смъртта на лелята на Албер попречи то да се осъществи.

Все пак благотворителната инициатива ще продължи и без участието на принца.

Това е първата подобна инициатива, която ще се проведе в България, а приходите от нея ще бъдат предоставени за деца в неравностойно положениe.

Надпреварите утре ще бъдат отборни, като във всеки състав ще бъде включено по едно дете и по една от известните спортни личности. Състезанието ще бъде две части: паралелен слалом и бягане със ски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
banski starec преди 12 години
От сигурен източник знам, че ангажиментите му в княжеството са във връзка с овулацията на жена му, която не се подчинява на никакви предварителни програми.
48
0
 
3
 
! Отговори
vse edno преди 12 години
Принц Албер не посети България, защото присъства на честване на светци, покровители на Монако. Събитие, провеждащо се на тази дата всяка година от десетилетия. Организаторите в Банско, ако наистина държаха принца да присъства, можеха да се консултират с канцеларията му.
47
0
 
1
 
! Отговори
tribun преди 12 години
Българите чакат принца,а принца не идва !Преди години чакахме царя ,но той взе че дойде и какво стана !!!!!
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да не е луд принца да се излага по ТВ заедно с нашия престъпник, за който на запад знаят много добре с какво точно се е занимавал и се занимава.. Просто вече всички разбраха Боко що за *** е
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той официално каза че ще дойде не е било трик на хотелиери.
44
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Банско е много хубаво плювачи такива.. цял живот само тва правите
43
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цялата работа е защото не можа оня ден както беше планувано да дойде с хеликоптер. Заради този каприз. И като не бяха добри условията и тоз са *** ;)
42
1
 
3
 
! Отговори
Посетител преди 12 години
Много важно.
41
11
 
7
 
! Отговори
българин преди 12 години
Този за втори път се подигра с БЪЛГАРИЯ!Жалко за хората подготвящи това събитие.Предполагам,че са се изчанчили от бачкане.
40
4
 
13
 
! Отговори
Не е верно! преди 12 години
И кое му е изненадващото?! Нима е имало ***, които да вярват, че принц ще дойде в Банско?! Ха! Май сериозно бъркате Банско с Китцбюел...:) + това на никой не му се вечеря с ***:)
39
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кой ще дойде в тая дупка нали ще увисне на някоя от "магистралите" не мой си тръгне 2-3 седмици
38
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алберчо, Алберчо, принце, принце! Банскалии и половин София наточиха брадвите, а ти да не дойдеш!!!!! Хотелиера, завалията смени мебелите на апартамента в твоя чест , а ти да не дойдеш ???? Ама да знаеш, че и те няма да дойдат в Монако.
37
0
 
16
 
! Отговори
хахо до 16 преди 12 години
Ама и ти си много учен, Монако не е кралство, а принципат - затова държавният глава е принц.На български е княжество
36
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не, сериозно! Някой наистина ли си е мислил, че принца ще дойде? Сега остава да кажат, че Обама ще среже лентата на новите отсечки по магистрала Тракия...
35
1
 
17
 
! Отговори
Shark преди 12 години
Дааа, и аз си мисля, че изобщо не е имал намерение да идва, а просто някой си го измисли това, за да прибере парите на наивниците.
34
18
 
5
 
! Отговори
до Лили преди 12 години
И като е принц да не е хванал Господ за оная работа. Спокойно можеше да дойде до Селото,както казваш ти, най-малкото защото е най-големия селянин измежду всички принцове. И понеже виждам,че и селото и от теб не е излязло, а няма как и да стане, отиди до Банско да видиш пътищата, а и да видиш разликата със София каква е.
33
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да го таковам и измисления принц.За някоя мадама да беше щеше да намери време.
32
5
 
29
 
! Отговори
Лили преди 12 години
Естествено всичко е един PR трик. Как някой може да си представи че тая фръцла принца, ще дойде в някакво село за някаква благотворителна кампания и това ще му отнеме два три дни. Самолет до София, после два часа с кола до Селото по калните в добрия случай и непроходимите в лошия случай третокласни пътища за стандартите на Европа. Ще отседне в някакъв хотел пет звезди, в който ще трябва да се съобразява с скиорчета от Пазарджик. Да обръща внимание на селски кметове потни политици. Луди ли сте!?
31
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като е видял менюто се е отказал - бански старец, боб с наденица, копаница, тепаница, качамак, шкембе, бабек и сланина, майсторска салата, овчарска и за десерт - мляко с грис и катма по бански.....после 3 дни диария
30
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кувертите за какво са - да си купи бай *** от анадола здрависване с принца ли ???? може би за това е решил да не идва - заради нещастниците от банско, хитрите и лукави андрешковци дето си мислят, че като е принц е по-*** от тях.....в различни галактики сте с принца, разберете

Спонсорирани публикации