Барса плати две точки данък "купа"

Уморените каталунци завършиха само 0:0 като гост на Виляреал
Обновена: 29 яну 2012 10:30 | 29 яну 2012 10:30,
18
Барса плати две точки данък "купа"
Снимка: Reuters

Само три дни след като триумфира срещу Реал Мадрид в четвъртфиналите за купата на Испания, Барселона трябваше да изпита разочарование в първенството.

Каталунците завършиха само наравно 0:0 като гост на Виляреал в мач от 20-я кръг на Примера Дивисион и вече изостават на 7 точки зад лидера Реал Мадрид.
 
За провала определено основна роля изигра физическото състояние на Барселона, чиито играчи очевидно не бяха свежи.
 
Въпреки това те можеха да стигнат до победата, но бяха разочаровани не от друг, а от талисмана си Лео Меси. Аржентинецът пропусна две стопроцентови възможности сам срещу вратаря - едната през първото полувреме, а втората само пет минути преди края на мача.
 
Домакините пък можеха да стигнат дори до победа, ако съдията бе дал чиста дузпа в тяхна полза за нарушение отзад на Бускетс срещу Борха Валеро в началото на второто полувреме. Интересното бе, че реферът Тешейра Витиенес бе същият този, който свири скандалния мач срещу Реал през седмицата, в който допусна куп грешки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: БарселонаВиляреал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен от 8-ми преди 12 години
пост,изглежда не си разбрал,че Барсата в момента е на червено и благодарение на банки и спонсори преживява.Сегашното ръководство е завело дело срещу бившият президент Лапорта за присвоени 7млн.от трансферът на Ибра,раздадени над 400 хил.за купуване на съдии и довеждането до фалит на такъв извастен клуб като Барселона.Барса е имала бюджет над 250 млн.който бюджет хитрият Лапорта прахосал.Това дело вече 2 год.продължава,продължават и разследванията,изходът не може да се прогнозира,но Лапорта ще по
16
2
 
35
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
Дузпа в полза на Вияреал неотсъдена.
15
2
 
31
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
Удари,удари не даде чиста дузпа за Вияреал когато рендето-симулант Бускетс подкоси отзад Борха Валеро в пеналта и ги спаси от загуба,ти май не си гледал срещата ?
14
1
 
29
 
! Отговори
за 1111 преди 12 години
А Реал не са се изморили от същият мач,*** ти логиката,това са професионалисти бе момче и ако си наясно с професионализмът ще се сетиш,че тези скъпо платени звезди играят за да им се плати,а нашите палячовци им се плаща за да ритат топката от неправилната страна.Барса просто вече нямат какво да предложат и схемите им на теренът вече имат противодействие,а Пеп доказа,че е слаб треньор,той наследи един добър отбор сглобен тактически и технически от Рийкард и помисли,че знае много в сферата на фут
13
3
 
21
 
! Отговори
Умерен преди 12 години
Барса с изключение на Меси са женски полови органи.
12
4
 
20
 
! Отговори
Барса-та преди 12 години
Крайно време е Барса да изкара втори боеспособен състав. Тези момчета рано или късно ще се изморят и то се вижда. Ще се получи като Манчестър. Трябва постоянно да се пускат в игра футболисти за всеки мач, които не са играли в предния.
11
0
 
20
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
До преди няколко години Селтик и Рейнджърс и те така си мислеха.
10
5
 
17
 
! Отговори
1111 преди 12 години
о4аква6есе.Не може да са след такав тежак ма4 които бе6е за купата барса да са на са6тото ниво и затова равния е показателен резултат.А вилареал е силен отбор и там има доста класни футболисти които са6то са стилни така 4е това е нормален резултат
9
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако Барселона продължава да печели всяка година първенството с това ще спадне и интереса към него,хората ще си кажат ясна е работата там..а с това и ще намалеят приходите от Тв права,а ако сега Реал стане шампион догодина ще е интересно да се види как ще отговорят каталунците и борбата ще е доста по-интересна и доходоносна..Реал заслужава повече титлата тази година,но от това най-много печели Испанската Федерация....
8
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако се замислим, през последните години Реал и Барса са едни от малкото големи отбори на печалба, а дори са увеличили печалбата си. Самотези два отбора взимат от ТВ права колкото останалите отбори от испанското първенство. И ако нямаше силна Барселона - нямаше да има и толкова печеливш Реал. Икономическата машина на тия два отбора работи като скачени съдове. Ние тук може и да си спорим за това кой е по-добрия отбор, но и двата отбора няма да позволят другия да изпадне заедно с печалбата.
7
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този мач го знаех още от сряда и се заложиха доста пари в Монтана
6
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До - 1 - Барселона е силна и залаганията в еврофутбол също са силни.
5
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
съдията не е ударил рамо този път
4
14
 
19
 
! Отговори
трм преди 12 години
Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича торбичките за пари. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари. Нека си опитаме късмета
3
4
 
39
 
! Отговори
хмм преди 12 години
Барса играят много красив футбол. Единственото което ме дразни е, че са големи симуланти. Как някой да им отнеме топката, като в момента в който я загубят падат и започват да се превиват все едно са ги пребили. Противниковите играчи получават картони и не стават единоборства. Просто спрях да ги гледам, защото е особено досадно това.
2
21
 
27
 
! Отговори
asdassda преди 12 години
Разликата е 7 точки,но все още има цял полусезон.Стига да победят Реал на Ноу Камп,да се мобилизират и да не допускат балъшки загуби нещата ще си дойдат на мястото.Време е и Реал да се издънят някъде.Цял сезон минават метър в завързаните си мачове,докато Барса правят равни..
1
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Логичното се случва-началото на края на силната барЦелона.

Спонсорирани публикации