Левски се издъни в контрола срещу Стяуа

"Сините" паднаха с 1:2 от румънския гранд
Обновена: 30 яну 2012 08:35 | 30 яну 2012 07:42, Елка Василева
29
Левски се издъни в контрола срещу Стяуа
Снимка: архив, Булфото

Левски допусна неприятна загуба от Стяуа Букурещ с 1:2 в най-сериозната си контрола от зимната подготовка на тима.

Двата отбора се изправиха един срещу друг на турска земя, където се намират на зимна подготовка.

Като цяло треньорът на "Сините" Николай Костов даде шанс на доста играчи да се изявят на терена.

Резултатът в мача откриха левскарите чрез Иван Цветков, който се разписа в 38-ата минута, но две минути по-късно Танасе изравни от дузпа.

Румънците получиха право да изпълнят и втора дузпа, която бе реализирана от Русеску в 75-ата минута. Не може да не се отбележи, че Валентин Илиев излезе като титуляр за "Армейците".
 

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: ЛевскиСтяуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
michi696969 преди 12 години
За това и съдията има малко пр
25
0
 
3
 
! Отговори
фен преди 12 години
dnes.bg преписва от ДонБалон , който плюе Левски откакто Наско Сираков и Ст. Стоилов бяха изгонени за 16 точки минус от първия . Никъде другаде не се прави такъв коментар още повече , че изравнителната напълно измислена дузпа е дадена през втората половина на второто полувреме ,когато нормално за контрола бяха направени смени с цел проби на играчи никога не играли в Левски. Голът на Левски беше от игра , а съдията отказа да си каже името пред журналистите и румънската телевизия излъчила мача !!
24
0
 
1
 
! Отговори
лелеее преди 12 години
а да ви кажа с умиление си спомням как без да искат левски създадоха отбор с дембеле ..помните ли..и стадиона се напълни ...веднага обаче управата се взе в ръце и го съсипаха..и стадиона пак е празен..не се цапа..няма нужда от нови седалки..
23
0
 
1
 
! Отговори
лелеее преди 12 години
прав беше батето -бог да го прости-БГ футбола е изкуство и трябва да се играе при закрити врати-с този мениджмънт наште отбори отдавна дълбаят дъното.има и друго че сега и пари да им влеят няма кой да дойде в отбори с такава репутация
22
0
 
0
 
! Отговори
до 321 преди 12 години
май си прав за атмосферата. Не случайно точно Гонзо им пасна идеално.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е, издънил се. Почетна загуба. Ако не беше съдията да сме ги размазали.
20
0
 
4
 
! Отговори
321 преди 12 години
Не мисля, че най-големия проблем за Левски беше Арс. Той така и не можа човека да се впише в "особената" геренска атмосфера. Определено не мисля, че беше лош играч. Не всеки може да се впише в такава интелектуална общност - като Батков, Гонзо и Баждеков. Струва ми се, че там е доста подтискаща цялата атмосфера. Трябва да си доста *** за да оцеляваш там. Като прибавим и едно постоянно "наливане" на мисли от един известен радиоводещ от "Гонг". По-добре и за Арс де, че си тръгна.
19
0
 
7
 
! Отговори
ози преди 12 години
От ЦСКА съм, но признавам- заглавието е много тъпо. Най-малкото защото е контрола...
18
0
 
6
 
! Отговори
Nicolas преди 12 години
Е как може да напишете, че са се издънили при положение, че Стяуа е много силен отбор за нашите стандарти и бият с две дузпи, от които едната е супер измислена ?!? За каква издънка говориме ?!?
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цска се издъниха в два официални мача срещу Стяуа, а ние говорим,че Левски се издънил в контрола.
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
''Левски се издъни в контрола срещу Стяуа''-Не може да бъде!
15
0
 
1
 
! Отговори
лелеее преди 12 години
детските школи ги няма-пак стигаме до там-няма кой да тренира децата ни всичко е по методи от преди 30-40години-гледам ги на герена децата даже не се и изпотяват е за това ще точим лиги по истинския футбол и ще анатемосваме наште филхармонисти
14
2
 
2
 
! Отговори
лелеее преди 12 години
стига глупости -съдията ние виновен пак че ние играем с набори на гунди и събрани от палмите тъмнокожи.и за поредна година няма да се интересуваме от смешните БГ отборчета-докато собствениците са такива -бай ***..гърнета..легени..и незнам си ко ..пред телевизорите и англииско испанско и т.н. първенства
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако това е издънване, здраве му кажи. това второто ако е дузпа. това си беше лястовичка в полет. за какво издънване може да се говори, когато един съдия се прави на ***.
12
2
 
8
 
! Отговори
maistoragb преди 12 години
От 4 минутният репортаж който гледах Левски се представи добре, а втората дузпа беше измислена от садията
11
9
 
7
 
! Отговори
ОГИ преди 12 години
Нищо неочаквано не се е случило!Някой заблуждавал ли се е, че тия палячовци нещо ще направят?Те и срещу Депортиво Лесичери да играят пак ще паднат.(Ся да не почнат Лесекарите да плюят, аз не съм футболен фен)
10
2
 
8
 
! Отговори
Точка преди 12 години
Пак сте гледали друг мач. За Левски това бе 4-а контрола, за Стяуа - първа. Левски започна с най-доброто, Стяуа - с петте нови попълнения в стартовия състав. Първото половреме бе за Стяуа - греда, още няколко пропуски - добре, че го имаше Пламен на вратата. Но 1:1, напълно несправедливо! През втората част - промени и в двата отбора, за Стяуа влязоха доста от титулярите, които обаче хич не бяха във форма. Левски игра по-добре, нямаше гол - заради засада, но нямаше и дузпа за Стяуа! Коректен 1:2!
9
5
 
11
 
! Отговори
фен преди 12 години
Абе смешни сте със заглавието на това пасквилче ! Как може да пишеш без да си гледал мача. Аз го гледах и видях съвсем различно нещо. Левски игра много добре и си вкара гол от игра . До началото на неизбежните за контрола смени беше и по настъпателния отбор. Стяуа го караше на контри . Ако не беше смешния съдия , да им даде дузпи мача си беше за Левски. При втората дузпа дори нямаше нарушение, а и всичко беше извън пак.поле ,абсолютна аванта. После при подобно положение на нас даде само фал !!!
8
5
 
9
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 12 години
Първо, Стяуа е фаворит в този мач, макар и да не са в добра форма. Щеше да е издънка за Стяуа, ако бяха паднали 2:1.Второ, 1:2 срещу съперник от равен ранг не е издънка, а повод за търсене и коригиране на слабостите, каквато е и целта на контролните срещи.Трето, нека да има поука и за това как са нещата от другата страна. Т.е. Как е да дават дузпи на съперника до победа, защото у нас не знам отбор с повече дарени дузпи от Левски.
7
12
 
6
 
! Отговори
Рулетката преди 12 години
Другари милиционери, дойде ли полякът Курзелефски?