Бербатов се завръща в националния отбор?

Звездата на българския футбол чака покана от Любо Пенев
Обновена: 8 фев 2012 08:34 | 7 фев 2012 17:40, Георги Пешев
93
Бербатов се завръща в националния отбор?

Мегазвездата на българския футбол и нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов обяви, че би се завърнал в националния отбор, но за целта трябва да бъде поканен от Любослав Пенев.

Както е известно, Бербо се отказа националната гарнитура през май 2010 година.

"Не съм разговарял с Любо Пенев по този въпрос. Ако получа покана, може би ще обмисля нещата и ще се завърна", призна нападателят.

"Не сме се виждали и не сме се чували с Любо Пенев. Даже не успях да му честитя назначението. Телефонът ми е включен. Ако ме потърсят и получа покана, ще мога да говоря по-конкретно", допълни Бербатов и продължи:

"Засега обаче за мен по-важно е да заиграя за клубния си тим, защото ако нямам игрови минути с Манчестър Юнайтед, не смятам, че мога да помогна много на националния отбор“.

"Говорят за подмладяване, но Стилиян и Мартин трябва и на един крак да играят за националния отбор. Младите футболисти отиват в Турция или Румъния. Там няма как да се развиват", добави рекордьорът по голове с националната фланелка.

"Това е добър знак. Бях предвидил през тази седмица да говоря с Димитър Бербатов. Ще имаме яснота по въпроса до края на тази седмица. Аз съм оптимист. Не исках да избързвам и сега е точният момент. Ще бъда доволен от евентуалното завръщане на Бербатов", бе краткият коментар на националния селекционер Любослав Пенев.

Вижте още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
30
 
11
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
Барби *** такъв не те искаме стой си на резервната скамейка на мафаюнайтед !
51
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МНого харесвам Бербатов и го подкрепям за всичко... само ми е тегаво, че ще се върна баш докато тая *** ни е треньор.
50
22
 
12
 
! Отговори
Мишо преди 12 години
аа, НЕ!! Когато трябваше те нямаше, сега изведнъж: искам обратно. Искаш, но НЯМА. :-) Играй си в МЮ и не ни занимавай повече. :-)
49
12
 
8
 
! Отговори
-||-|| преди 12 години
поради що се срамиш да се наречеш Българин ?
48
0
 
12
 
! Отговори
Пепе-Реал М преди 12 години
Един трофей липсва на Ман Юн и той е Купа Интертото.
47
4
 
14
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Нека да играе...момчето,в него има още много...хляб.
46
16
 
17
 
! Отговори
ТАЙСЪН преди 12 години
СПОРЕД МЕН ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ СЪРА ДА ПРЕЦАКА БЕРБАТОВ Е ЧЕ СЕ ОТКАЗА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ. НА СЪРА МУ СТАНА ЯСНО ЩО ЗА ПОРОДА Е БЕРБАТОВ. ОТ ТАМ ТРЪГНА НЕГОВОТО ПАДЕНИЕ. И ДРУГАТА Е ЧЕ СЕ Е ОСМЕЛИЛ ДА ДЪРЖИ ТОН НА СЪРА. ЯВНО НЕ Е ЗНАЕЛ ЧЕ В АНГЛИЯ НЯМА ЗВЕЗДИ.
45
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нали ще прави трансвер, трябва да порита някъде
44
6
 
13
 
! Отговори
гацо преди 12 години
край,единият ще провали Литекс,другия ,националния отбор.
43
10
 
14
 
! Отговори
Elena преди 12 години
BERBATOV, NE SE VRASTAI! STE PONESESH POVECHE NEGATIVI, OTKOLKOTO MOJESH DA SI PREDSTAVISH!!! BALGARIA NE TE ZASLUJAVA-UBEDENA SAM!!!!!!!!!!!
42
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали избяга сега ние не те искаме. Сър Алекс те държи на резервната скамейка и дойде сега да се поразтъпчеш тука ли да ти се вдигне егото. Защото вече заляза.
41
1
 
12
 
! Отговори
До 54 преди 12 години
Що да е нищожество човека бре,като казва истината,да не те боли за СУПАТА?
40
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ехххх колко го молеха,що четки му се правиха,само кавали не са му правили само и само да се върне милия да играе за България,ама той беше с високо вдигната глава,но сега се е осрал нещо,играе му се пък не го пускат там,стои си на пейчицата....................За тези които ще ми дадат минуса да кажа: Уважавал съм го много преди,наистина е голям футболист,но някак си ми стана антипатичен когато се започна моленето а той се подсмихваше и не му дремеше когато националния имаше нужда от него !
39
3
 
11
 
! Отговори
Путин преди 12 години
Незнам за барбуков обаче ако бяха закотвили на пейката Ицо, оня дъртак какви псувни щеше да изядебедна ви е фантазията
38
4
 
5
 
! Отговори
ми преди 12 години
"мегазвездата" и "националната гарнитура" - само тези "бисери" са достатъчни!
37
12
 
15
 
! Отговори
saki преди 12 години
Голмайстора във англйското първенство се моли на едномъдия който е с запорирани банкови сметки и некоректен длъжник към банка за над 1млн. Е това е България страна на безумието и хаоса. Един *** до ушите и фалирал *** стана национален треньор и се куми дали да включи в национала играч на МЮ.Все едно български смотан режисьор да се чуди дали си струва да включи в нискобюджетния си сериал актьор като Ал Пачино.
36
2
 
13
 
! Отговори
Кольо преди 12 години
Ще е грешка. От игрова гл. т. националът е 3 дивизии под Юнайтед.Другата гл.т. е "гордостта да носиш БГ фланелка" и ала бала. Е не знам каква гордост е да носиш националната фланелка, при условие, че на стадиона има 1000 души. Половината викат КЗЛ, а другата - незнам си какво за ЦСКА. Останалите 8 млн. пцуят пред ТВ-то
35
10
 
5
 
! Отговори
varg преди 12 години
Да отива да играе в пенсионерския клуб табла за 10 стотинки залагане на една игра i където много *** по цял ден *** майката си е*ало.
34
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Идеми -дойдеми..........това ако е национален отбор
33
4
 
25
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
Бербатов , огромната ти грешка ще бъде ако се върнеш обратно в блатото ! Не чуваш ли по долу , само жаби крякат ! Да не си посмял да се връщаш , там няма признание !