ЦСКА продава и Жуниор Мораеш

Ръководството е предложило бразилеца на Стяуа
15 фев 2012 13:24, Георги Пешев
5
ЦСКА продава и Жуниор Мораеш

"Титан" няма намерение да спира с разпродажбата на звездите на ЦСКА. Ръководството е предложило Жуниор Мораеш на Стяуа. Това са най-новите информации появили се в "Борисовата градина".

Връзката отново е мениджърската фамилия Бекали. От Генча все още не са се отказали от нападателя на ЦСКА. След края на есента червените сложиха трансферна цена на играча от 2 млн. евро, но със сигурност в момента е по-малка.

Очаква се в следващите седмици двата клуба да продължат разговорите за Мораеш. Трансферният прозорец в Румъния затваря с подновяването на първенството, което по програма бе планирано за 25 февруари, но след това бе отложено за 3 март.

Така носителите на Купата и Суперкупата на България най-вероятно ще останат без качествен нападател през пролетта.

Както е известно, ЦСКА вече продаде Янис Зику и Грегъри Нелсън, които преминаха съответно в Поханг Стилърс и Металург Донецк, както и Спас Делев, който парафира с турския Мерсин.

В началото на седмицата пък Мишел Платини бе шитнат в румънския Динамо Букурещ. От тези четири трансфера "Титаните" прибраха повече от 3 000 000 евро, а Мораеш струва поне 1 500 000 евро.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ЦСКАЖуниор Мораеш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
uk преди 12 години
ei ebaha maikata na otbora a fenovete na cska malchat kat dupeta ai sega da va vidia tia deto sa biat v gardite fenovete na levski li tria da izgoniat titanite
4
2
 
0
 
! Отговори
Одитор преди 12 години
ЗАКРИВААЙЙЙ!
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мечтата на рогатите от Гейарена взе да се сбъдва. Май наистина ще закрият най-великия български отбор.
2
0
 
4
 
! Отговори
преди преди 12 години
време попитах кога ще си продадат собствениците щот тази година футбол няма да има.гърнето и собственици като него ни държат много на страна от стадионите.ми липсваше ни футбола ама ама все по малко и по малко се сещаме за него
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И като прибраха "Титан" 3 милиона, какво купиха с тях? Едно голямо нищо.

Спонсорирани публикации