Венгер се предаде: Нямаме шансове

Отпадаме от Шампионската лига, обяви мениджърът на Арсенал
Обновена: 16 фев 2012 09:36 | 16 фев 2012 09:36, Красимир Ангелов
0
Венгер се предаде: Нямаме шансове
Снимка: Reuters

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер беше като буреносен облак след мача с Милан. Неговият тим падна 0:4 на "Сан Сиро" в първи осминафинал от Шампионската лига и е на път да напусне надпреварата.

Самият Венгер не таи надежди, че нещо ще се случи на реванша. Статистиката също е категорична. Никой отбор не е продължавал напред в елиминации в евротурнирите след загуба 0:4 като гост в първия мач.

"Истината е, че не живеем в някаква приказка. Може да има 2% или 5% теоретичен шанс да продължим напред, но истината е, че нямаме шанс. Реално ние отпадаме от турнира", каза Венгер.

Той бе попитан и за състоянието на терена на "Сан Сиро". Много пъти французина се е оправдавал с лоша тревна настилка. Този път обаче не го направи.

"Няма да е честно да се извиня със състоянието на терена. Макар че то беше отвратително. Истината е, че нашето представяне беше на нивото на терена".

Арсенал записа най-голямата загуба в историята си в евротурнирите. Досега в 233 мача отбора никога не бе губил с повече от 3 гола.

"Според мен не заслужавахме повече от това. Всички сме шокирани, но сега трябва да се прегрупираме и да мислим за следващият мач".

Още новини и резултати от Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари