Меси настигна по голове Роналдо

Двамата футболисти вече имат по 27 попадения в Испанската лига
Обновена: 20 фев 2012 11:27 | 20 фев 2012 10:58, Георги Пешев
1
Меси настигна по голове Роналдо
Снимка: Reuters

Тъкмо когато Кристиано Роналдо се чувстваше спокоен на върха в класирането на най-добрите реализатори в Лигата, Лео Меси реши да напомни за себе си.

С четирите си попадения във вратата на Валенсия аржентинецът събра 27 в първенството, колкото има и суперзвездата на Реал Мадрид, така че двамата явно ще продължат борбата за трофея Пичичи.

Общо през сезона Меси има 42 гола в 40 мача, а освен това вече е само на 13 от Сесар Родригес, който е №1 в историята на Барса с 235. С 222 обаче Меси спокойно може да го изпревари още преди края на сезона.

“Много съм доволен, че спечелихме по този начин, защото играхме добре. В началото двубоят започна лошо, но след това се подобрихме и повишихме нивото на представянето си, което ни помогна и да стигнем до този обрат”, коментира Меси.

“Моите голове не са чак толкова важни. Много по-хубаво е, че се представихме силно и точно поради тази причина съм щастлив”, добави футболистът и за пореден път изтъкна, че желанието на целия отбор е Пеп Гуардиолра да остане начело на Барса.

Още новини за Барса и Реал четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Z преди 12 години
Мазньо има 28!Някой взима заплата,а не знае за какво пише!