ЦСКА чака Антонио Томас да подпише днес

Бившият халф на Ла Коруня и Сарагоса първо ще мине медицински тестове
Обновена: 23 фев 2012 11:15 | 23 фев 2012 11:15, Георги Пешев
1
ЦСКА чака Антонио Томас да подпише днес
Снимка: Ройтерс

Испанският полузащитник Антонио Томас ще пристигне в България, за да подпише договор с ЦСКА. Томас е бивш футболист на Депортиво Ла Коруня, а за последно защитава цветовете на Реал Сарагоса.

Томас ще пристигне в София още днес, а в петък трябва да премине медицински прегледи. Ако ги издържи, ще подпише договор за година и половина.

Във визитката си Томас има 126 мача за Ла Коруня. През есента халфът беше в състава на Сарагоса, където записа 3 мача.

От началото на годината обаче той е пратен в дублиращия отбор. Сега вече Антонио Томас е свободен агент и ЦСКА няма да плати за него нито стотинка.

"Чакаме централен защитник, ляв бек и един халф. Дано дойдат", коментира Димитър Пенев. Отборът на ЦСКА пък ще отлети с няколко часа по-рано от предвиденото от Бенгази за София.

Червените са успели да разместят програмата за днешния ден, която предвиждаше дълъг обяд даван от страна на домакините и с участието на политици.

Чакаха се видни гости и от столицата Триполи. Вместо това, ще има кратко изпращане преди обяд, и ако няма някакво непредвидено закъсение, правителственият самолет би трябвало да отлети в 14.30 за България.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ЦСКААнтонио Томас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари