Кайзера отсече: Франк Рибери е феномен

"Той е по-силен отляво, Ариен Робен отново ще заблести"
28 фев 2012 17:12, Георги Пешев
2
Кайзера отсече: Франк Рибери е феномен

Почетният президент на Байерн Мюнхен Франц Бекенбауер заяви, че звездата на тима Франк Рибери е истински феномен.

"Франк е истински феномен. Вижте само как тича, как изобщо може да бяга толкова дълго време? Неговият стил на игра е изтощителен, но той е много постоянен в единоборствата", каза Кайзера, който е двукратен носител на "Златната топка".

"И както видяхте, срещу Шалке много от атаките на Байерн бяха по левия фланг, това е знак, че именно там Рибери играе най-силно. Той бе доста по-активен отляво, вместо по десния фланг на атаката", допълни легендата.

Бекенбауер обърна внимание и на Ариен Робен, който в последно време е остро критикуван от медиите заради непостоянните си изяви. Обявен за егоист, в мача срещу "миньорите" холандецът твърде често търсеше подаване към свои съотборници, вместо да завърши ситуациите сам.

"Имаше няколко момента в мача, в които Ариен се опита да подаде топката към свои съотборници, вместо да предпочете по-добрия вариант в някои от случаите - да завърши сам", добави 66-годишният германец.

"Но той е много опитен футболист и скоро отново ще блести", оптимист е европейският и световен шампион, който е спечелил всяка една възможна купа на клубно и международно ниво.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Този Бекембауер и той е на изперкване,френската *** Рибери не става за футболист,не случайно никой го не иска в съставът си. Франц цели с това си изявление засилване на интересът към този ***,та дано някой клуб реши да го купи този ***,преди 3 год.Шустер заяви: "ако сега не продадат Рибери,то просто след една година той ще бъде непродаваем"и е много прав специалистът,защото този прериен бегач освен да бега нагоре-надоло друго вече не може,топката му е непонятен предмет за него.
1
0
 
2
 
! Отговори
xyz-anonimen преди 12 години
Tozi Riberi e ot druga,vis6a klasa!Spomnqm si kak prez 2006 g.-zlatnata godina za levski v evropeiskite futbolni turniri-v otbora na olimpik ms toi se poqvi nakraq za 10 min. i ne6tata na terena korenno se promeniha-igrae6e s takav hus!Mai,4e doide ot galatasarai-turciq,sled avtom.katastrofa,s belezi po liceto!

Спонсорирани публикации