Трагичен ЦСКА се мъчи за 1:0 срещу Бдин Видин

Единственото попадение в контролата заби Николай Дюлгеров
28 фев 2012 17:36, Георги Пешев
2
Трагичен ЦСКА се мъчи за 1:0 срещу Бдин Видин

Отборът на ЦСКА победи с минималното 1:0 състава на Бдин Видин в последната си зимна контрола. В неделя армейците гостуват на Черноморец.

Единственото попадение в мача заби Николай Дюлгеров в 89-ата минута. Самата контрола протече в три полувремена по 30 минути, като червените тотално разочароваха и притесниха феновете си преди подновяването на първенството.

Срещата започна в спокойно темпо като действията се развиваха предимно в средата на терена. В 5-ата минута опасен удар на Петков от Бдин мина близо до гредата.

Армейците отговориха с коварен изстрел по земя на Адемар, който принуди Тодор Кючуков да показва класа.

В 12-ата минута червените получиха правото да изпълнят пряк свободен удар на границата на наказателното поле на Бдин. Жуниор Мораес изпълни технично, но твърде слабо и Кючуков улови без проблеми.

Малко преди почивката отбраната на ЦСКА сгреши детински и подари топката на Хазуров, но той стреля право в ръцете на Макенджиев.

Бдин започна много добре второто полувреме и можеше да вкара, но Цветков стреля анемично и право в Макенджиев.

В третата последна част в игра за ЦСКА се появиха Здравко Чавдаров, който замени Благой Макенджиев. Александър Якимов се появи вместо юношата Владо Иванов, а Грънчов отстъпи мястото си на Мартин Дечев.

В 70-ата минута се откри страхотен шанс за ЦСКА. Нджонго Присо получи топката на точката за изпълнение на дузпа, нанесе удар, но Кючуков спаси. При последвалата добавка на Присо дясната греда помогна на тима от Видин. 

В 81-ата минута след тежък удар на Въндев напречната греда се оказа верен помощник на Чавдаров и не позволи на топката да влезе във вратата.

В заключителните секунди на срещата халфът на ЦСКА Николай Дюлгеров донесе победата за своя отбор след страхотен удар от воле.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
0
 
! Отговори
КУР за леФСКИ преди 12 години
Абе по-важно е *** да за уеФФски от ПОдХуями!

Спонсорирани публикации