Любо Пенев възроди "лъвовете"

България изпусна Унгария в контрола в Дьор - 1:1
Обновена: 1 мар 2012 14:58 | 29 фев 2012 21:46, Георги Пешев
107
Любо Пенев възроди "лъвовете"
Снимка: Ройтерс

България изигра отлична контрола срещу Унгария и след 1:1 на стадион "ЕТО Парк" в Дьор "лъвовете" направиха подарък за дебюта на Любо Пенев.

Домакините поведоха с гол на Адам Салай през първото полувреме. България изравни чрез резервата Валери Божинов в края на контролата.

Родните ни национали извъртяха равен, но този път показаха много добра игра и заслужаваха да се поздравят с победата, но Ивелин Попов на три пъти и Александър Тонев веднъж изпуснаха невероятни положения за гол. Подобни пропуски едва ли би направил и непрофесионален футболист.

Момчетата на Любо Пенев проспаха по-голямата част от първото полувреме, но след почивката бяха истински лъвове и схрускаха "маджарите".

България от години не бе изглеждала по подобен приятен начин на футболния терен - борба, преса, здрави единоборства, но "лъвовете" сътвориха уникални пропуски, които можеха да ни костват дори и равенството.

Футболистите ни се забавляваха през по-голяма част от проверката, но трябва обаче да се признае, че на моменти допускахме елементарни грешки в защита. Едно голямо "Благодаря" и за Любо Пенев, който успя поне малко да възроди "лъвовете".

Подробности от срещата можете да прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Унгария - България
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
15
 
! Отговори
леле преди 12 години
Той и Пайсии Възраждал, само че не такива Мърди като Вас Драги Футболни Гордости
6
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом равенството е признак на възрождение, то здраво сме я закъсали.
5
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нашите разглезени манекенчета не заслужават честта да носят националните фланелки. Любо ми изглежда мъжко момче, дано да ги понаучи тея пишлегарчета малко на дисциплина и режим.
4
15
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига сте хулили!! България си е нашата страна -лоша ,добра ние трябва да я подкрепяме и обичаме !!!А всички хейтъри да го духат!!! ;)
3
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НА КОЕ ВИКАТЕ ВЪЗРАЖДАНЕ ,НА ХИКСА СЪС УНГАРИЯ И *** ПРОПУСКИ ЛИ ? НЯМА СТАРИ И МЛАДИ ИМА МОЖЕЩИ И НЕМОЖЕЩИ,БЕРБАТОВ НЯМАШЕ ДА СГРЕШИ КАТО ПОПОВ
2
9
 
4
 
! Отговори
nik преди 12 години
blagodarim na lubo, naistina predi biahme tragi4ni vreme e ve4e da zapo4nem da se tinslia futbolvazrajdame za istinskia futbol
1
9
 
25
 
! Отговори
стар нов виц преди 12 години
Преддверието на Рая. Стои Свети Петър там и по едно време гледа - Любо Пенев върви към Рая.-Ей, чакай, момче - това е Рая! Тук не се влиза току така!-Знам, знам - отвръща Пенев. Ама цял живот исках да вляза тука.-А, мойто момче, че как ще уцелиш вратата? - облещил се Свети Петър...