Кайзера обяви: Меси е микс между Диего Марадона и сър Боби Чарлтън

Тази Барса има място сред най-великите, заяви Франц Бекенбауер
7 мар 2012 17:26, Георги Пешев
4
Кайзера обяви: Меси е микс между Диего Марадона и сър Боби Чарлтън
Снимка: Ройтерс

Двукратният носител на "Златната топка" Франц Бекенбауер заяви, че Лионел Меси е комбинация от качествата на Диего Марадона и сър Боби Чарлтън.

"Меси е гений. Той може всичко. Когато го гледам, виждам един много талантлив и умен футболист, неговият ляв крак е като този на Диего Марадона", заяви Кайзера пред вестник "Мирър".

"Разликата е, че Меси също така прилича на Боби Чарлтън. Той е много мил човек, истински джентълмен. Няма да чуете от него да каже нещо лошо за някой."

"Барселона е най-добрият отбор в света, почти перфектен тим. Фантастични са на терена. Е, Барса не е непобедим, вече видяхме това, но това е не само силен отбор, но и един от най-атрактивните в света."

"Според мен тази Барса е сред най-великите за всички времена, заедно с Реал Мадрид, Аякс на Йохан Кройф и моят Байерн", допълни Бекенбауер, който обърна внимание на случващото се в редиците на баварците.

"Смятам, че играчите на Байерн в момента мислят твърде много за финала, който ще е на нашия стадион. И това не е добре за тях."

"След като се върнаха от зимната си подготовка не виждам бойния дух, който очаквах да забележа в отбора. Трябва да спрат да мислят за финала и да се концентрират върху мачовете, които играят", завърши легендата.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Франц Бекенбауер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
0
 
! Отговори
maiorski преди 12 години
*** ограничен баварец...и като спортист беше *** и ограничен .......типичен сдъфкан немец...който не знае даже немски да говори правилно ами фъфли на някакъв си баварски диалект ....ама германците са си тго избрали като легенда щото друг няма ......и си надуват "медийният балон" ...Бекенбауер ...бекенбауер .....бекенбауер ...
1
0
 
8
 
! Отговори
какви години бяха !! преди 12 години
Франц Бекенбауер - любимият ми футболист, вече е на 66 а каква мацка до него !!!