Марадона: Ако Пеле е Бетовен на футбола, аз съм Боно и Кийт Ричардс

"Бразилецът винаги прави луди изказвания, когато вземе грешното хапче"
Обновена: 14 мар 2012 16:10 | 14 мар 2012 16:09, Георги Пешев
7
Марадона: Ако Пеле е Бетовен на футбола, аз съм Боно и Кийт Ричардс

Наставникът на Ал Васал Диего Марадона няма намерение да спре словесната война с бразилската легенда Пеле.

Преди време Пеле заяви в интервю за официалния сайт на ФИФА, че е роден, за да играе футбол, също както Лудвиг ван Бетовен е бил роден, за да пише музика и както Микеланджело е бил роден, за да рисува. Аржентинецът не пропусна да се заяде със своя стар познайник.

"Ако Пеле си мисли, че е Бетовен на футбола, то аз съм Рон Ууд, Кийт Ричардс и Боно на футбола в едно, защото аз изпитвам много голяма страст", заяви Марадона пред репортери, акцентирайки своите познания към рок- и поп-музиката. След това световният шампион от 1986 година отиде още по-далеч в изказването си.

"Пеле каза, че е Бетовен на футбола, но аз не съм слушал нищо от Бетовен по време на футболен мач, така че ще се повторя - когато Пеле вземе грешното хапче, той прави налудничави изказвания", продължи Дон Диего.

"Пеле може да е взел сутрешните си хапчета вечерта, така че той трябва да е сигурен, че използва правилните медикаменти. Всъщност, за него ще е най-добре ако направо смени лекаря", завърши Диего Марадона.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: ПелеДиего Марадона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 12 години
Фактите показват, че Пеле има три световни титли!! - Марадона само една. Според моята класация подреждането във футбола е следната. 1.Пеле, 2.Гаринча, 3.Кройф, 4.Марадона и т.н. от тях само Кройф не е бил световен шампион, но е гърди пред Марадона!! Спомням си финала на Холандия с Германия ....тогава само съдиите помогнаха на ГФР да спечели титлата!
3
2
 
1
 
! Отговори
sedeff4o преди 12 години
Дон Диего а.к.а. Господ е най-великият играч стъпвал някога на футболния терен! (Да ме прощават Пеле, Роналдо (Феномена) и хипофизното джудже Меси! And thats a FACT! 8)
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За да си голям и велик футболист, трябва да си такъв и като човек.Марадона е единр мазен *** в живота.А докато играеше, който не помни да му кажа, беше един симулант и цуркаджия.не, че беше лошо футболист, но това не е достатъчно.
1
2
 
11
 
! Отговори
ined преди 12 години
На тоя хамбалист ума му съвсем се е спекъл от дрогата.