Трагичен ЦСКА бра жесток срам в Симитли

"Червените" загубиха от Септември с 1:2 и са аут за Купата на България
15 мар 2012 17:33, Красимир Ангелов
88
Трагичен ЦСКА бра жесток срам в Симитли
ЦСКА отпадна позорно за Купата. Снимка: БТА

Трагично слабият тим на ЦСКА отпадна по много позорен начин турнира за Купата на България от втородивизионния Септември Симитли, след като загуби на стадион "Септември" в южния град с 1:2.

Момчетата на Стойчо Младенов напълно разочароваха с представянето си в срещата и може да се каже, че закономерно загубиха.

Попаденията за домакините бяха дело на Гущеров и Атанас Николов и паднаха в 31-ата и 49-ата минути. Голът за гостите пък бе дело на Присо в 88-ата минута

Така ЦСКА приключи с участието си в турнира за Купата на България и определено тази загуба ще бъде помнена доста дълго време.

Впечатление направи, че в състава на "червените" нямаше никаква организация и Стойчо Младенов пусна абсолютно неподготвени футболисти в този сблъсък.

Отборът на Септември иначе се намира в средата на таблицата в Източната "Б" група, като далеч не е сред най-силните тимове във втория ешалон.

Отзиви след загубата на ЦСКА за купата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
10
 
! Отговори
уеи преди 12 години
сега отново великите"ТИТАНИ Боклукчии" навярно ще сменят за пореден път момчето от кв.Черноконево-Димитровградско.Докато те са начело,никои треньор няма да изведе този ЦСКА напред.
27
17
 
8
 
! Отговори
CSKA FOREVER преди 12 години
Лефски падат обаче всичко е нормално, ЦСКА пада и веднага се почва с трагедиите.... Ето това е разликата, защото България значи ЦСКА !!!
26
4
 
4
 
! Отговори
samo loko plovdiv преди 12 години
aide pod ra4i4ka goveda i 4orbari zivee6ti na stari lavri iazte mu glavata........
25
6
 
14
 
! Отговори
Нефтохимик преди 12 години
И преди и сега цСкА Е ***
24
1
 
10
 
! Отговори
Яж ми К*РО Симитли, преди 12 години
Симитли
23
0
 
26
 
! Отговори
пинковци шопски преди 12 години
Хахха почнаха оправданията черно тото,терена,ама вятъра...Не чухте ли тренера на Симитли ко каза човека бее,човека с ръка на сърцето каза казах на момчетата че и 500 и 5000лв да вземат,парите се харчат,ама тоя спомен ще им остане за цял живот,ето това е човещина,нещо казано с сърце,без надувки,без да се репчи човека..Ама малко останаха такива истински хора да говорят с сърце..Ония Ганцовци и Тройчовци ми писна да ги гледам как се карат по цял ден,кой били по големия отбор,ами май никой от 2-та
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Милионерите от Симитли купиха мача! Да се разследва!
21
8
 
9
 
! Отговори
Левски преди 12 години
Новата спортна зала на фенклуб Левски е в синьо.Само крушите за бокс са в червено....
20
2
 
11
 
! Отговори
nqkoi преди 12 години
черно тото,стойчо е пионката
19
2
 
12
 
! Отговори
Сеирджия преди 12 години
Честито Двойчо МлаТенов Симитлийски! Добре я подкара, да но продължиш все така! Дерзай!
18
2
 
13
 
! Отговори
мунчо преди 12 години
Явно е нужна държавна намеса,за да се спре тази пародия наречена БГ Футбол.С това подобие на футбол мъчат и малкото останали фенове на великата игра.Да се закрива футбола спогребалния марш и да се свършва с тази пародия.Футболистите се мъчат да ритат топката ,ние се мъчим да ги гледаме или най-малкото да прочетем за поредните срамни издевателства върху великата игра.Няма Левски няма ЦСКа и едните и другите не стават за дъска за *** ...Другите отбори в БГ и за това не стават...
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мали....бях ги играл Г-Г та добре че вкараха тоя измъчен гол,жив резил са...
16
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
о, йес, празник за българския футбол, двата мега дебилски отбора вън, и съдиите не ги спасиха
15
1
 
28
 
! Отговори
ЕКСПУЗИВНО преди 12 години
БАНДАЛОВСКИ Е ПОИСКАЛ ТРАНСФЕР В СИМИТЛИ СЛЕД КРАЯ НА МАЧА....
14
2
 
5
 
! Отговори
maki преди 12 години
Ето как се печели от футбол в нашето първенство-или както там се казва.
13
0
 
27
 
! Отговори
тройчо преди 12 години
има държавна намеса симитли да вземе купата
12
4
 
17
 
! Отговори
варна преди 12 години
Празника е за цяла България,щом падне шопски отбор е винаги празник..Защото устите им са големи от шефове и тренери и футболисти до фенове,всички са облъчени и си мислят че само това са отборите в България...Искам да видя физиономиите на тъпите *** дето по цял ден пишат смените статии за да ни показват колко големи били левски и цска,не плачете ***..Утре знам как ще ругаете в статиите вашите любимци,който вече ги няма..Дано и Лудогорец станат шампиони,и празника да е пълен...
11
1
 
26
 
! Отговори
коко бийт преди 12 години
Говедата падат - чорбарите са щастливиЧорбарите падат - говедата се щастливиДовечера ще има всенароден празник. Всички фенове на леске и цеца ще празнуват загубата на другия! Важното е на другия да е зле. Нека! Ще!
10
1
 
6
 
! Отговори
Dan преди 12 години
И само да сте написали в някоя статия "грандовете" Левски и ЦСКА....Грандове са в Англия Испания Германия Италия тука не са и професионалисти , защото парите им идват от черно тото !
9
7
 
7
 
! Отговори
Стоянов преди 12 години
На това АЗ не му казвам футбол. Стадион като бустан за дини, играчи като балетисти за най-малкото се пада и се търкалят като че е минал товарен влак отгоре им, симулации 1000% от 100, игрово време 3 мин. от 95.И на това ако му викате футболна среща! Това е дива селяния и селски мач за 10 група , не за купата на България. Качество на игра -10.