Левски и Лудогорец продължават да мачкат в "А" група

"Сините" удариха с 2:0 Ботев Враца, а "милионерите" треснаха с 5:0 Светкавица
Обновена: 18 мар 2012 20:12 | 18 мар 2012 19:07, Георги Пешев
34
Левски и Лудогорец продължават да мачкат в "А" група

Левски и Лудогорец продължиха да мачкат в "А" група и записаха леки победи съответно над Ботев Враца и Светкавица Търговище.

Левски удари с 2:0 Ботев във Враца и постигна поредната си шампионатна победа с треньор Николай Костов.

Попаденията в мача паднаха през второто полувреме. По един гол забиха Орлин Старокин и Владо Гаджев.

След този успех Левски успя поне малко да се реваншира пред "сините" фенове, за отпадането си от турнира за Купата на България.

Левски завърши мача в намален състав, след като Жуниньо си изпроси директен червен картон в 65-ата минута за удар без топка.

Лидерът в "А" група Лудогорец пък тресна с 5:0 Светкавица и запази преднината си от Левски на три точки.

Два гола за Лудогорец заби Кабаселе, по едно попадение добавиха Мирослав Иванов-Деко и Георги Костадинов, а Петър Трифонов си отбеляза автогол.

Подробности от мачовете на Левски и Лудогорец прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Купа на България:Локо /Пд/-Левски 2:1,Дептимври/Симитли/-ЦСКА 2:1.Брей,колко били велики тея Левски и ЦСКА,а?
8
28
 
40
 
! Отговори
Левски е номер 1 преди 12 години
В България Левски е номер 1- ето защо:Левски е единственият футболен *** в България, който през всички шампионати е играл в 1-ва Софийска дивизия или в "А" група. Левски е единственият футболен *** в България, който има положителен баланс срещу всички сега и преди съществуващи клубове в България. Левски има положителен баланс срещу вечния си съперник ЦСКА във всички мачове помежду им - 14 победи повече .Левски е отборът с най-много купи в България. Фактите са следните: ЛЕВСКИ има 26 титли, 30 купи на България и на Съветската Армия, и 3 Суперкупи. Общо: 59. ЦСКА е на второ място - има 31 титли, 23 купи на България и на Съветската Армия и 3 Суперкупи. Общо: 57. Левски е единственият футболен *** от България играл в Шампионска лига.Левски е единственият футболен *** от България играл 16 поредни международни мача за УЕФА(1/4 финал)-за една година. Левски е единственият футболен *** от България продължавал след групите на УЕФА.Левски е единственият български отбор побеждавал Барселона. Мачът е за купата на УЕФА на 17.03.1976 в София и Левски побеждава с 5:4. В Барселона тогава играят Кройф, Неескенс и още куп световни звезди...Левски е първият български отбор в класирането на УЕФА за 2009г.- на 89-то място е Левски София с коефициент 24.250, на 109-то е Литекс с 16.250, а едва на 115-то е ЦСКА София с коефициент 14.250.Левски е единственият български футболен отбор побеждавал италиански отбор в Италия.Левски е единственият български представител в топ 200 на вечната ранглиста на клубовете в света, пише в. "7 дни спорт". Класацията е водена от Международната федерация за футболна история и статистика. Сините делят 192-о място с унгарския Ференцварош, хърватския Хайдук (Сплит) и английския Шефилд Уензди. Българите имат пет точки, съобщава още в. "7 дни спорт".Статията е от 23.01.2010 година. ЦСКА е извън тази класация... Левски е с най-много фенове и e най-обичаният *** в България.
7
12
 
11
 
! Отговори
Журналята... преди 12 години
А уж сте били четвърта власт...безпристрастни...Предлагам следващото заглавие да бъде: Реал, Юнайтед и Левски мачкат по европейските терени...така де, нали и ние сме в Европа. Пък края на август, като дойдат Тамперета, Батета и всякакви други ***, ще си измислите нещо за ЦСКА, че няма да да вземе лиценз или някаква друга тъпотия...или още по-оригинално: Левски отпадна от новия хит в Европа - Публикум (примерно).
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mafija eeeeeeeee byl. fytbol kakto i ypravljavashtite ot 1991g.
5
14
 
18
 
! Отговори
Krasimir преди 12 години
Когато стане дума за Победа - макар и рядко - на Левски/ Болница Гюджук/ пресата е в екстаз, когато става дума за победи на други отбори, а и не само отбори - екстаза липсва! Ами да ви *** на глупавите медийки!Мачкали - какво са мачкали ? Гнилите ябълки, или гроздето са мачкали! С тея жалки отборчета в А група , какво са мачкали? Ей странни птици сте Вие с тези изказвания! Берое например не мачка ли? Септември? Локо ПД?
4
4
 
29
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Браво на Лудогорец,ако продължават...така,ще станат и европейски...шампиони.Искам датреснат насред делиормана съра и неговите...милионери.
3
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега ''мачкат'' на есен тях ще мачкат някакви отборчета дето трудно ще им произнасяне имената.....жалко....
2
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре де, не гледате бг футбол, защо тогава изобщо четете статията и даже я коментирате?! Би ми било интересно да науча! Аз не чета неща, които не ме интересуват, камо ли да ги коментирам.
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Alo , Dnes, Bg sprete malko s tova ma4kane. Govorime za Boptev Vraca i Svetkavica . Koito otbor ot treta ispanska devizia gi nvane 6te gi sma4ka.

Спонсорирани публикации