500 000 лв. делят Мъри Стоилов от Левски

Става дума за компенсацията, за която Станимир съди бившия си клуб Анортозис
Обновена: 26 мар 2012 17:16 | 26 мар 2012 17:12, Георги Пешев
14
500 000 лв. делят Мъри Стоилов от Левски

500 000 лева са причината Станимир Стоилов все още да не поеме Левски. Става дума за компенсацията от 250 000 евро, за която Мъри съди бившия си клуб Анортозис.

Докато трае делото, Стоилов няма право да поема друг клуб. Направи ли го, искът ще бъде обявен за нищожен от съда.

В същото време собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че до назначението на нов треньор Гонзо ще води тренировките на тима.

"Мога да потвърдя напускането на Николай Костов. Утре ще седнем с Иво Тонев и Георги Иванов и ще решим кой да води Левски. Спокойно, ще имаме нов треньор. Левски няма да остане без наставник", заяви Батков.

Той призна, че в момента е в чужбина, но е в течение със случващото се в отбора.

"Всичко в клуба е под контрол. Не потвърждавам, но не и отричам за Станимир Стоилов. Но пак казвам - утре ще решим кой ще е новият треньор.

До тогава Гонзо ще води тренировките. Днешната тренировка, която е възстановителна, също е поверена на Иванов", заяви адвокатът.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
11
 
! Отговори
Ботевист преди 12 години
Мъри се провали с националния, провали се и като треньор на "Литекс".....
10
2
 
15
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
Не съм левскар, но определено смятам, че Левски е велик отбор и неговият собственик, както и неговото ръководство трябва да бъдат автентични левскари, а не някакви чиновници и бивши комсомолци. Мустакът да се маха, спортният директор и треньорите да са левскари до мозъка на костите си, стига експерименти! И самите играчи да бъдат възпитаници на Левски, не дошли такива от майната си. А Левски има добра детска и юношеска школа. Иначе, с наемници, нищо няма да стане. както и не става... Гонзо беше добър футболист, но определено не е за треньор; освен това той няма и левскарската кръв у себе си ; не е закърмен с нея. И Перуката да престане да се тупа в гърдите,че е левскар. За мен той е бивш отличен вратар, но стои много ниско като администратор. Направо съсипа БГ футбола.
9
1
 
12
 
! Отговори
иво преди 12 години
Г-н Батков,Грешка не се оправя с друга ГРЕШКА!!!!
8
2
 
9
 
! Отговори
бд преди 12 години
значи левски няма да го бъде.
7
2
 
11
 
! Отговори
дано се усетите преди 12 години
Хахахх *** бг мафията,значи Мъри и Наско толкова се пюха с Батков по медии и накрая Мъри треньор,а с него вървят и няколко футболисти на опашката..Не мога да разбера,уреждат мачове,после махат треньори и готово,тия президенто са най големите лъжци и се правят на шутове пред медиите,защото има балами дето си мислят,че се мразят,а те ядат и пият на една богата маса,отрупана с храна,скъп алкохол и бяло...И дано не са останали още балами сето се карат кой отбор е по добър,че даже се нараняват..
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В бг политиката е като в бг футбола.Въртят се все едни и същи посредствени мишоци.И когато ни писнат докарваме някой некадърник като този Костов(=на Бойко) който разсипва всичко.Бием му шута и пак от начало със старите мутри нов бърдак.....
5
7
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
500000 хиляди лева хвъляни на вятъра. Мъри и Костов са на един кантар. Илиян Илиев е СПАСЕНИЕТО.
4
8
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
500000 хиляди лева хвъляни на вятъра. Мъри и Костов са на един кантар. Илиян Илиев е СПАСЕНИЕТО.
3
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Досега Мъри е най успешния Треньор и то със отбора на интелигентните Българи Левски1914 създаден от студенти учащи се,дано успеят да го върнат обратно в Левски....
2
5
 
12
 
! Отговори
марко преди 12 години
От кипърец и грък-тпудно. Мъри май ще вземе на босия цървулите.
1
23
 
6
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
12 милиарда дължи, а кой к'во съди си е негов проблем. Сумата само ще нараства с това селско поведение.а на левски му *** в устата.

Спонсорирани публикации