Рекордни премии в Берое за бой над ЦСКА

"Зелените" оптимисти, че ще вземат актив от "Армията"
Обновена: 27 мар 2012 13:25 | 27 мар 2012 13:24, Георги Пешев
5
Рекордни премии в Берое за бой над ЦСКА
Давид Каядо ще бъде основната заплаха за отбраната на ЦСКА. Снимка: Булфото

Рекордни премии могат да си заработят футболистите на Берое, ако победят ЦСКА на "Българска Армия". Срещата е в сряда от 19.00 часа.

Според слухове на заралии са им обещани по 4 бона на калпак, като голямата част от парите идвали от съперниците на червените за титлата.

Играчите на Берое изразиха увереност в успешната игра на "Армията" и се надяват, че от ЦСКА могат да подценят мача, както се случи на Левски - Миньор.

Халфът на "зелените" Елиаш Алвеш да Силва заяви преди мача, че целта пред отбора е да постигне добър резултат срещу "армейците".

"Трябва да се представим добре срещу ЦСКА. Важно е да играем добре. Отиваме в София, за да постигнем позитивен резултат“, заяви Да Силва.

"Чувствам се добре в Берое и в Стара Загора. Това е най-важното, за да мога да съм концентриран изцяло върху представянето си на терена“, каза още халфът на заралии.

Още новини за Берое и ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Бероецска
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
бероец преди 12 години
Като кажат обещани премии, че сякаш кой знае какво. Ще играем колкото можем със или без премии, пък каквото стане. Като са по-добри ЦСКА ще ни бият, така или иначе Берое няма какво да губи в подобен мач. Аз лично ще отида на стадиона да си подкрепя отбора, защото Берое е религия в Стара Загора. И дано стане хубав мач.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обещали са близо 50 бона на Берое, без да зависи кой знае колко нещо от тях. Представям си колко са обещали на съдията, който може доста по-сериозно да повлияе на резултата.
3
0
 
5
 
! Отговори
иво преди 12 години
А аз мисля,че вместо да дават пари на Берое ,г-н Тонев , спокойно може им да даде месечните заплати на футболистите на Левски.Кой каквото си заработи , де.
2
0
 
13
 
! Отговори
Пейо преди 12 години
Ходих с приятел, понеже му бяха на гости, на последния им мач миналата сряда, когато играха с Литекс (където беройци бяха особено ощетени!!!). Безпристрастен съм, но ходя по мачове- тръпка ми е.Там обаче имаше някаква особена магия. Беройската публика те омагьосва, момчетата, треньора им- сякаш всички са от друго футболно измерение, далеч, далеч над агресивните *** в Локо ПД,ЦСКА,Левски,Литекс,Лудогорец.Станаха на крака на Стоичков,подкрепяха докрай отбора си без глупости. ЕВАЛА, ЗАРАЛИИ!!
1
1
 
11
 
! Отговори
Локо СФ преди 12 години
Очарован съм от Беройци, старозагорската публика и Стара Загора като цяло! Толкова сърдечни и дисциплинирани футболисти не знам дали има в България! Успех на момчетата! Време е да се докаже, че в БГ няма само два отбора...